mladi rockeri

Šiza zagrijala Ozalj prvim nastupom na Rock&Off turneji, slijede Šibenik i Knin

11.07.2022 u 23:59

Bionic
Reading

U subotu 9. srpnja u Ozlju, u sklopu programa 'Dnevni boravak na Kupi' žestokim nastupom rock dvojca Šiza glasno je nastavljena Rock&Off turneja. Beskompromisnim nastupom i s puno prolivenog znoja Šiza je održala svoj prvi nastup na Rock&Off turneji

'Na nastupu nam je bilo super, jako nam je lijepo u Ozlju. Grad je živ, ima puno klinaca koji su zainteresirani za ovakvu vrstu glazbe, to nam je jako drago. Fora nam je što smo bili nominirani u kategoriji za Veliki prasak na Rock&Off nagradi jer smo se nadali da ćemo imati šansu nastupati na ovoj turneji. Fora je ovo što radite, da idete u ovako male gradove, da ljudi imaju priliku vidjeti i poslušati i bendove poput našeg', rekli su dečki iz Šize, a stoji u najavi.

Rock&Off turneja se nastavlja ovog vikenda u Šibeniku, u klubu Azimut (15. srpanj) i u Kninu, u klubu A3 (16. srpanj) te na Motovun Film Festivalu (28. srpanj). Nova stanica Rock&Off turneje je u Koprivnici, 6. kolovoza, gdje će nastupiti Fran Vasilić.

Liburnia Film Festival na rasporedu je 19. kolovoza, dok je nastup u Samoboru odgođen za 15. listopada, za Dan grada Samobora. Uz nastupe nominiranih u kategoriji Veliki prasak godine - Erica, Frana Vasilića, Miriiam i Šize na svakoj stanici turneje s nama je i Iskon s bogatim programom koji uključuje Iskonove glazbene poklone i zagarantirane dodatne trenutke zabave.