Top 40

Singl grupe Silente 'Poljubi me za kraj' trenutno je najizvođenija pjesma u Hrvatskoj

15.11.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Novi singl grupe Silente “Poljubi me za kraj” zasjeo je na prvo mjesto službene nacionalne ljestvice Top 40, što znači da je trenutno najizvođenija pjesma u Hrvatskoj. U samo dva tjedna Silente su osvojili domaći eter ogromnim skokom sa 17. na 1. mjesto top liste

I dok radijski singl sjeda bilježi fantastične rezultate prateći video spot do sada je pregledan gotovo 160 000 puta na YouTubeu, te je na popisu trending glazbe.

“Poljubi me za kraj” odmah je po izlasku ekspresno ušao na liste najslušanijih singlova u regiji, te je u svega tjedan dana osvojio publiku i eter, i to brže od svojih prethodnika. Prateći spot je odmah sletio na top 10 pjesama trendinga, a od početka prikazivanja sve do sada spot drži poziciju na listi najpregledavanijih pjesama na YouTubeu. Novi singl je ujedno i na popisu 100 najslušanijih pjesama na Deezeru u Hrvatskoj, dok streaming servisi bilježe i fanove Silentea iz cijele regije, a kritika hvali singl govoreći da je najbolji od svih novih uz odličan harmoničan duet i stihove koji izbjegavaju one klasične ljubavne.

Izvor: Društvene mreže

Pjesmu “Poljubi me za kraj” autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović, a snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša, koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Nakon što je s “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, koji su se oboje našli na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi.

Video spot za novi singl bend je snimao u svom Dubrovniku, u Muzeju selfija i uspomena, te u hotelu Lacroma. Potpisuje ga dubrovački snimatelj Miran Brautović iz Palm Production, s kojim je bend surađivao na spotu za “Navečer se srca lome”. Sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića koji je radio i na prethodnom singlu “Nikada ovako”. Nova pjesma dostupna je i na svim streaming servisima.

Singl i videospot “Poljubi me za kraj” još je jedan sjajan uvod u novo poglavlje rada dubrovačkog benda i najava nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea planiranog za 2022. u izdanju LAA-a.