DRAMA OKO SKRBNIŠTVA NAD SINOM

Severina se dirljivom objavom zahvalila na podršci

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 17.06.2017 21:22
  • Objavljeno 17.06.2017 u 21:22
Severina

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sarah Dombre i Sanja Jagatić

Nakon pokretanja grupe na Facebooku za potporu Severini 'I ja sam majka', splitska se pjevačica dirljivom objavom zahvalila svima

'Drage majke i očevi, bake, djede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuslovnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pjesmi. Nisam Severina, samo sam mama', napisala je uz video svoje interpretacije pjesme Đorđa Balaševića 'Uspavanke za dječaka' te dodala hashtag #ijasammajka.

Popularna 45-godišnja pjevačica trenutačno proživljava teške trenutke. Naime, prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, njezin sin Aleksandar tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem Milanom Popovićem. Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom.

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin. 

Mnoge poznate Hrvatice bezrezervno su podržale Severinu, a među njima i Danijela Dvornik koja je poručila: 'Njoj svaka čast na dostojanstvenoj šutnji i trpljenju svih sranja od njega. Baš je jadan. Seve izdrži'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!