KAMEN GORI, VAL SE PJENI...

Zapalila internet: Severina objavila fotografiju u bikiniju, i to kakvu

12.06.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Kraljica estrade vrlo rijetko javnosti pokazuje privatne fotografije sa suprugom, posebno kada je riječ o intimnim trenucima s godišnjeg odmora, no ovoga puta Severina je napravila iznimku i pokazala kako ona i Igor Kojić uživaju na plaži

Kada Severina objavi fotografiju u bikiniju, budite sigurni da će to postati glavna senzacija dana. Stvar postaje još zanimljivija kada se naša poznata pjevačica pohvali intimnom fotografijom sa suprugom, a pri tome su u razgolićenim izdanjima.

Severinina senzacionalna i istrenirana figura, duge i vitke noge te bujne obline prvo su što je svakom od promatrača i fanova upalo u oko, a tek onda to da je glazbenica u romantičnom zagrljaju sa svojim voljenim suprugom.

Igor Kojić nježno je primio Severinu i uputio joj strastveni poljubac, a idilična atmosfera začinjena je morskim pejzažom. Supružnici su naime već nekoliko dana u Crnoj Gori, u kojoj je Severina snimala svoj novi spot s grupom Miligram.

Nakon višesatnih snimanja, na kojima je izmijenila nekoliko zanimljivih outfita, došao je red i na odmor, a tada joj se pridružio Igor, koji fanovima nije bio ništa manje interesantan. Javnost nema baš prilike vidjeti Severinina supruga u ovakvom izdanju, a ovoga puta i on se pohvalio istreniranim torzom i mišićavim nogama pozirajući u pink kupaćim gaćama.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Kamen gori, val se pjeni...', napisala je Sevka ispod zajedničke objave koja je u kratkom roku oduševila nekoliko tisuća obožavatelja.

Lovac i košuta, staza tajnom posuta.. #plaviorkestar

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)