JAMIE LYNN SPEARS

Sestra Britney Spears prekinula šutnju i otvorila dušu: 'Ne dugujem javnosti ništa jer moja sestra zna da je volim i podržavam'

29.06.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je Britney Spears u svom emotivnom obraćanju sudu u Los Angelesu zatražila da joj ukinu skrbništvo, njezina mlađa sestra Jamie Lynn (30) prekinula je šutnju i rekla kako svojoj sestri želi samo sreću te da je oduvijek i zauvijek podržava

Jamie Lynn je svoju video poruku podijelila u ponedjeljak na Instagram Storyju, rekavši pratiteljima kako će se na trenutak pozabaviti nekim stvarima. Te stvari, ispostavilo se, su one o kojima je dugo šutjela.

'Jedini razlog zbog kojeg ovo nisam napravila ranije je taj što sam osjećala da nije na meni i nije ispravno da govorim sve dok moja sestra nije mogla govoriti sama za sebe i reći ono što je osjećala da treba javno reći. Sad kad je vrlo jasno izgovorila i rekla ono što je trebala reći, osjećam se kao da mogu slijediti njen put i reći ono što osjećam da trebam reći', rekla Jamie Lynn pa otvorila dušu.

'Od svog prvog dana obožavam i podržavam svoju sestru. Mislim, ispred svih tih sra**a, ona je moja otkačena velika sestra. Nije me briga želi li pobjeći u prašumu i usred ničega, imati zilion beba ili se vratiti i zavladati svijetom na način na koji je to činila već nekoliko puta, jer u oba slučaja nemam što niti dobiti, niti izgubiti. Ova situacija ni na koji način na mene ne utječe, jer ja sam samo njezina sestra koju brine samo njezina sreća', kaže Jamie Lynn pa nastavlja da je donijela vrlo svjestan odabir da u Britneyinom životu sudjeluje samo kao sestra te da je tako još od djetinjstva.

'Plaćam svoj danak od svoje 10. godine. Ne dugujem javnosti ništa, jer moja sestra zna da je volim i podržavam. Ja nisam moja obitelj, ja sam svoja osoba i govorim u svoje ime', rekla je Jamie Lynn i nastavila kako je jako ponosna na Britney zbog toga što je progovorila te da je uvijek podržavala nju i njezinu sreću.

  • +2
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: JIMMY MORRIS

'Možda je nisam podržavala način na koji bi javnost to željela, s hashtagom na javnoj platformi, ali mogu vam jamčiti da podržavam svoju sestru još puno prije postojanja hashtaga i podržavat ću je dugo nakon njega. Ponosna sam što je iskoristila svoj glas. Ponosna sam na nju što je zatražila novog odvjetnika kao što sam joj rekla prije mnogo godina – oh, ali ne na javnoj platformi, već samo u osobnom razgovoru dvije sestre', začepila je Jamie Lynn usta kritičarima na društvenim mrežama.

'Ako okonča skrbništvo i odleti na Mars ili učini bilo što drugo kako bi bila sretna, podržavam to sto posto, jer podržavam i volim svoju sestru. Uvijek sam i uvijek ću. Sve dok je ona sretna. Pa nastavimo se moliti. To je sve', rekla je na kraju video poruke Jamie Lynn.