naj lokacije

Saša Lozar o svojim omiljenim mjestima u Zagrebu: 'Sve moje šetnje centrom nekako završe - gore'

19.11.2022 u 13:33

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih izvođača i radijskih DJ-ja potječe iz Laduča pokraj Zaprešića. Srednju školu završio je u Zagrebu te je ostvario uspješnu glazbenu i radijsku karijeru, ali i svio svoje obiteljsko gnijezdo sa suprugom Marinom i kćeri Evom. Rado nam je otkrio koje su njegove najdraže zagrebačke destinacije

Saša Lozar s obitelji živi u centru Zagreba, a stan su, kako je to ranije pokazao, uredili u klasičnom stilu. Slobodno vrijeme uživa provoditi sa svojim curama i sve, kaže, usmjerava prema njima. Voli putovati i biti u prirodi, a u Zagrebu ima više mjesta na kojima voli boraviti.

Dubravkin put

Za vrijeme pandemije i lockdowna počeo sam džogirati i Dubravkin put mi je postao savršeno mjesto za bijeg, a nalazi se u strogom centru grada. Staza i podloga pogodna za džoging, krasna priroda i hlad za vrijeme velikih vrućina savršen su recept za trčanje.

Park-šuma Kraljevec

Kad nemam vremena za Sljeme, Park-šuma Kraljevec idealna je ruta za lagani treking. Blizu je Britanca, a imaš osjećaj da si u nekoj divljini.

Dežmanov prolaz

Omiljeno mjesto za jutarnju kavu ili cugu s društvom na kraju dana. Ima tu vibru centra grada, a nije glasno i prenapučeno.

Kafići duž Ulice grada Mainza na zapadnom dijelu Zagreba

Tamo je krizni štab, u kojem producentica i ja planiramo moju karijeru.

Gornji grad

Sve moje šetnje centrom nekako završe 'gore'. Mirno je i tajanstveno, pogotovo noću. Volim se smjestiti na neki zidić i promatrati svjetla grada.