uhvaćena u trenutku

Saša Broz jednom se fotografijom prisjetila nekih prošlih vremena

08.05.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Kazališna redateljica i unuka Josipa Broza Tita, na svojim je profilima na društvenim mrežama poprilično aktivna. Osim fotografija svog pokojnog djeda, Saša Broz rado stavlja i svoje fotografije, a posljednjom je oduševila svoje prijatelje

'Svi se mijenjamo i rastemo, a s godinama i naša očekivanja evoluiraju. Životna iskustva nam pomažu da znamo prepoznati i osjetiti ono što nam odgovara. Da nisam u dvadesetima, tridesetima prošla sve ono što sam prošla, kako bih znala sada u četrdesetima što želim i što hoću? Zahvalna sam na svemu što mi se dogodilo i što mi se događa. Najjača sam i najranjivija osoba koju poznajem', izjavila je polovicom siječnja za tportal kazališna redateljica Saša Broz.

Na svojim društvenim profilima, Saša često objavljuje fotografija iz svog privatnog života, pa se tako često nađu i one njezina pokojnog djeda Josipa Broza Tita. Ipak, ovog puta sve je iznenadila svojom fotografijom iz mladosti.

'Kada smo mlađi pa nam se neke stvari dešavaju prvi put, na njih burno i reagiramo. Kada nam se te iste ili slične stvari dogode drugi ili treći put, a već imamo neko iskustvo, na njih nećemo reagirati isto. Neke stvari koje su mi se dogodile kao balvici danas su mi smiješne, a neke usu mi i dalje teške, ali ću manje emocija ili energije uložiti u njihovo rješavanje. Kada se okrenem iza sebe, vidim puno toga lijepoga, a zahvalna sam i na lijepima i na manje lijepim stvarima jer i jedno i drugo mi je pomoglo da nađem svoj put. I mir', rekla je u istom intervjuu Saša Broz.