ZGODNE AMERIKANKE

Sada je jasno od koga je naslijedila ljepotu: Zaručnica Brooklyna Beckhama slika je i prilika svoje poznate majke

03.08.2020 u 10:24

Bionic
Reading

Nicola Peltz, novopečena zaručnica mladog nasljednika Brooklyna Beckhama mnogima je pojam ljepote i svježeg mladenačkog izgleda koji je danas prava rijetkost. Zgodna i bogata Amerikanka jednom je fotografijom otkrila od koga je naslijedila svoj izgled

Za nekoliko mjeseci Nicola Peltz ući će i službeno u poznatu obitelj Beckham, te tada postati supruga najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham. O ovoj samozatajnoj bogatoj ljepotici javnost ne zna mnogo, ali neki detalji ipak su isplivali u medije.

Riječ je o nasljednici imućne židovske američke obitelji, pa će i skoro vjenčanje biti obavljeno po židovskoj tradiciji.

Osim zbog veze s poznatim Brooklynom Beckhamom, ova je 25-godišnjakinja mnogima brzo zapela za oko zbog svoje nesvakidašnje ljepote.

Prirodna plavuša prodornih zelenih očiju svoju je ljepotu, čini se, naslijedila od majke Claudije Peltz.

Ova 65-godišnjakinja nekoć se bavila modelingom i manekenstvom, ali i dalje izgleda senzacionalno. Potvrdila je to mlada Nicola novim objavama na popularnim društvenim mrežama kada je pokazala lice svoje voljene majke. Kroz objave se vidi koliko Nicola zapravo nalikuje svojoj majci te koliko je ponosna na to.

'Moj anđeo. Nedostaje mi moja majka, pogledajte kako je prekrasna', napisala je zaručnica Brooklyna Beckhama na popularnoj društvenoj mreži i odmah zainteresirala javnost.

25-godišnja Nicola Peltz najmlađa je od osmero djece, od toga šestero sinova i dvije kćeri američkog milijunera Nelsona Peltza. Otac Nicole Peltz bavi se investicijama, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na 1,3 milijardi funti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

my fiancé is so talented ⭐️

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

77- godišnji Peltz američki je biznismen i investitor, sjedi u izvršnom odmoru nekih od najvećih američkih marketinških kompanija, partner je u kompaniji Wendy's Company specijaliziranoj za fast food prehranu, te je dioničar u još nekoliko velikih kompanija poput Legg Mason, Procter & Gamble, Sysco i The Madison Square Garden Company. Ova židovska obitelj na glasu je u vrlo moćnim krugovima diljem SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao sam predsjednik Donald Trump.

Nekadašnja manekenka Claudia Peltz, njegova je treća supruga i majka njegovo osmero, od desetero ukupno djece.

  • +3
Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia