PONOSNA MAMA

'On je malo čudo': Maja Šuput oduševila fotografijom malenog Blooma ovoga puta u božićnom izdanju

12.12.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Glazbenica Maja Šuput redovito na društvenim mrežama svoje brojne obožavatelje uveseljava zanimljivim prizorima iz svoje svakodnevice

Otkako je u ožujku postala mama, popularna pjevačica, poduzetnica i članica žirija 'Supertalenta' ne krije kako je maleni Bloom, njezino prvo dijete, centar njezinog svijeta.

Nadolazeći božićni blagdani za Maju Šuput i njezinu obitelj imat će posebno značenje, budući da će osim sa suprugom Nenadom Tatarinovim, Božić po prvi put provesti i u društvu preslatkog sinčića.

Kad god Maja objavi neku Bloomovu fotografiju ne nedostaje komentara, a svi se slažu kako je Bloom već sad pravi šarmer.

Na svom Instagram profilu, uvijek nasmijana Zagrepčanka ponovno je svoje fanove razveselila predivnom objavom u društvu sinčića koji je pozirao kao veliki premda nema niti godinu dana. 'Slatkiš', 'Predivno', 'Med medeni', samo su se nizali komplimenti na račun božićnog looka malenoga Blooma koji je spremno pozirao s toplom kapicom i krznenim šlapicama.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Inače, Maja i njezin suprug Nenad postali su roditelji u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom u jednoj zagrebačkoj bolnici. Ranije je izjavila da bi voljela da sin od nje i supruga naslijedi radoholičarstvo, da od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom već je postao prava mala modna ikona i zvijezda maminog Instagrama.