SRETNI RODITELJI

Rose Byrne i Bobby Cannavale dočekali drugo dijete

17.11.2017 u 17:48

  • +4

Rose Byrne i Bobby Cannavale

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Rose Byrne i glumac Bobby Cannavale dočekali su svoje drugo dijete

Život je lijep za 38-godišnju Rose Byrne i 47-godišnjeg Bobbyja Cannavalea – par je dočekao svoje drugo dijete. Glumica je još prije nekoliko mjeseci potvrdila da je trudna.

'Malo sam umorna, no osjećam se dobro. Svi su bili divni na setu. Trudnice uvijek dobivaju malo više pažnje što je stvarno super', rekla je Rose Byrne nakon fotografiranja s bratom Georgeom Byrneom.

Rose Byrne i Bobby Cannavale već imaju 21 mjeseci starog Rocca, pa će im biti nešto lakše priviknuti se na ritam novorođenčeta. Na pitanje misli li kako će joj djeca ići roditeljskim stopama, Rose Byrne prisjetila se jednog projekta na kojem je radila.

'Sjećam se filma 'The Rage in Placid Lake' koji sam snimila s Ben Leejem o klincu koji je iz pobune protiv svojih umjetnički nastrojenih roditelja postao računovođa. Tko zna, možda će i moji klinci željeti raditi nešto potpuno drugačije', nasmijala se glumica.

It's official. We're in Santorini. #mandmtaketheplunge

A post shared by Bobby (@bobby_cannavale) on

Osim dvoje djece, Rose Byrne i Bobby Cannavale imaju uspješne glumačke karijere, a ponekad čak uspiju i zajedno raditi u nekom filmu.

Autor: YouTube