uživa u ljubavI

Romantika u Osijeku: Tara Thaller bilježi nježne trenutke sa svojim Mateom

06.11.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica i njezin mentor iz showa 'Ples sa zvijezdama' zadnjih dana s ostatkom javnosti dijele svoje sretne, jesenske dane. Zadnje dane provode u Slavoniji

Tara Thaller isprva je tajila vezu s plesačem Mateom Cvenićem, no sada više nije tajna da je plesački par spojen zahvaljujući popularnoj emisiji Nove TV, u sedmom nebu pa na društvenim mrežama nerijetko pokazuju slatke zajedničke trenutke.

Tako su oboje podijelili više fotografija iz Osijeka gdje, sudeći prema objavama borave već nekoliko dana i uživaju u jesenskom ugođaju. Stižu im i brojni oduševljeni komentari pratitelja koji im pišu da je 'žiri donio odluku krivu što oni nisu odnijeli pobjedu u showu', da su 'simpa skroz' i 'najljepši na svijetu', a neki su im poželjeli i sreću u vezi.

Podsjetimo, Tari i Mateu ljubav se dogodila nakon showa 'Ples sa zvijezdama', u kojem su zajedno doplesali do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea. Intenzivnije su se počeli družiti nakon njezine rastave, a prijateljstvo je preraslo u nešto više, objasnila je glumica.

  • +4
Tara Thaller Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic