RODITELJSKE MUKE

Roger Federer otkrio da ima problema s raspoznavanjem svojih blizanki i blizanaca

03.07.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Jedan od najboljih tenisača svih vremena, Švicarac Roger Federer izdvojio je nekoliko minuta i otkrio detalje iz privatnog života za prestižni časopis Vogue, gdje glavnu riječ vodi njegova dugogodišnja prijateljica Anna Wintour. Objasnio je kako se snalazi u roditeljskoj ulozi, zašto sva njegova djeca igraju tenis i kako zamišlja njihovu budućnost

Oni bolje upoznati znat će da slavni tenisač Roger Federer sa suprugom Mikom Federer dijeli četvero djece. Zanimljiva činjenica je da je dobio sinove blizance te kćeri blizanke, a kakve mu je to muke stvaralo dok su bili mlađi sada je otkrio za ugledni časopis Vogue.

Supružnici Federer imaju devetgodišnje blizanke Mylu i Charlene te petogodišnje blizance Lennyja i Lea.

'Ponekad mi ih je bilo teško raspoznati pogotovo na daljinu ako nisam dobro mogao vidjeti lice, no danas je sasvim druga priča. Sad sam profesionalac i odmah znam tko je tko', objasnio je 37-godišnji tenisač.

Dodao je i da su ga djeca naučila strpljenju te su ga raznježila. Novinarka Voguea postavila mu je 73 brzopotezna pitanja na koje je tenisač spremno odgovarao, a tada je otkrio da sva njegova djeca igraju tenis od malih nogu. Objasnio je čak da su krenuli s tenisom prije nego on, a on je započeo kao osmogodišnjak dok se s 12 godina krenuo natjecati.

'Želim svoju djecu naučiti sve što znam i što sam postigao i još puno više od toga. Volim ih neopisivo', kazao je Federer.

  • +12
Mirka i Roger Federer s djecom na plaži Izvor: Profimedia / Autor: .N.N.

Upravo zbog djece i obiteljskih obveza ovaj je teniski as svoje treninge konstruirao tako da mu ni karijera ali ni obiteljski život ne pate. Trenira četiri dana u tjednu, a ostatak se relaksira i uživa sa suprugom i djecom koji također zahtijevaju energiju.