NAJLJEPŠA PODRŠKA

Supruge i djevojke tenisača: Tko su ljepotice koje strastveno navijaju s tribina Wimbledona

03.07.2019 u 06:33

Bionic
Reading

Počeo je ovogodišnji Wimbledon, jedan od najprestižnijih teniskih turnira u svijetu, za koji se uvijek traži karta više. Posebno rezervirana sjedala imat će supruge i djevojke tenisača koji kreću u borbu za osvajanje turnira, a evo tko su one

London je ovih dana okupirala teniska elita jer je počeo ovogodišnji Wimbledon, najstariji i najprestižniji teniski turnir, poseban zbog toga što se igra na travi. Osim sjajne igre nekih od najboljih tenisača svijeta, sve će oči biti uprte u ljepotice kojih na tribinama neće nedostajati. Supruge i djevojke tenisača udobno će se smjestiti na posebno označena i rezervirana mjesta izuzetno blizu terenu i pozorno pratiti napete mečeve.

Evo tko su neke od njih:

1. Ester Satorova Berdych

Dugokosa brineta bisernobijelog osmijeha i vitkog tijela u ljetnim kreacijama rijetko će kome promaknuti. Riječ je o modelu Ester Satorovoj Berdych, supruzi češkog tenisača Tomasa Berdycha, 98. tenisača svijeta. Prirodna ljepotica i talentirani sportaš u braku su već pet godina, a vjenčali su se u Monaku, u kojem on stanuje.

Ester je izgradila uspješnu karijeru internacionalnog modela te je članica modne agencije koja svoje urede ima u New Yorku, Madridu i Münchenu. Radila je za brendove kao što su Intimissi, Pietro Filipi i Bvlgari. Svoga supruga uvijek vjerno prati s tribina i velika mu je podrška.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tour 🌲🐾🌿 @tomasberdych

Objavu dijeli Ester Berdych Satorova (@esterberdychsatorova)

2. Camille Ringoir

Ističe se i Belgijanka Camille Ringoir, djevojka Miloša Raonića, kanadskog tenisača srbijansko-crnogorskih korijena. Par je počeo hodati prošle godine i to samo mjesec dana nakon što je Miloš prekinuo vezu s modelom Danielle Knudson.

U kratkom periodu ovaj 17. igrač svijeta i mlada manekenka pokazali su da su iznimno bliski te da je njihova veza ozbiljna. U svibnju su se zajedno pojavili na prestižnoj zabavi Met Gala u New Yorku, na koju rijetki dobivaju poziv.

3. Kim Murray

Ova 37-godišnja Britanka već je dugogodišnja posjetiteljica Wimbledona i to kao pratnja jednom od najpoznatijih tenisača svijeta Andyju Murrayju. Britanski tenisač i autorica dječjih knjiga u braku su četiri godine te imaju dvoje djece - trogodišnju Sophiju i godinu dana mlađu Edie.

4. Abby Querry

Lijepa plavuša koja je prije četiri godine zavela američkog tenisača Sama Querryja također se, kao i većina s ove liste, bavi modelingom.

Britanski mediji zbog njezine je ljepote i atraktivnog izgleda nazivaju kraljicom Wimbledona, a kratki uvid u njezine izazovne fotografije na društvenim mrežama brzo pokazuju zašto su svi tako opčinjeni njome.

Uz sve svoje poslovne obveze, zbog kojih cijele godine putuje diljem svijeta, Abby rado oslobodi termine kada njezin suprug ima važne turnire. Tada ga vjerno prati na natjecanjima i bodri iz prvih redova. Vjenčali su se u lipnju prošle godine na Floridi.

5. Jelena Đoković

Suprugu tenisača Novaka Đokovića, koji je ovaj tjedan potpisao ugovor s trenerom Goranom Ivaniševićem, ne treba previše predstavljati. Jelena je itekako poznata svjetskoj, ali i hrvatskoj javnosti. Za Novaka se udala prije pet godina, a hodati su počeli davne 2005., kada je njegova karijera bila u počecima.

  • +5
Trudna Jelena Đoković podržavala je Novaka s tribina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gospođa Đoković redovita je gošća na svim svjetskim turnirima te budno prati svoga supruga čak i na treninzima. Da je velika zaljubljenica u tenis, nikada nije krila. Par ima dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru. Uz majčinske obveze, lijepa plavuša na čelu je Novakove zaklade koja pomaže djeci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji u obrazovanju i odrastanju općenito.

  • +3
Jelena Đoković na teniskom turniru u Monte Carlu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

6. Kelsey O'Neal

32-godišnja Amerikanka supruga je godinu dana starije teniske zvijezde Kevina Andersona. Osmi tenisač svijeta zaljubljen je do ušiju u svoju suprugu i to rado pokazuje na društvenim mrežama. Svaki slobodni trenutak provodi s njom.

Upoznali su se još kao studenti na prestižnom američkom sveučilištu Illinois, na kojem je Kelsey studirala ekonomiju i bila u ekipi igrača golfa. Nakon što su diplomirali dogovorili su se da će im njegova karijera biti prioritet, a izgleda da se to isplatilo. Brižna Kelsey prati supruga na svim bitnim turnirima i velika mu je podrška. 'Svi radimo svoj dio posla i mislim da imam važnu ulogu u timu kako bih mu smanjila pritisak. Zajedno činimo sve što možemo kako bismo se mogli usredotočiti na igru', rekla je jednom prilikom.

7. Kristina Mladenović

Budući da je i ona uspješna tenisačica, Kristina Mladenović najvatrenija je navijačica s tribina kada igra njezin dečko Dominic Thiem, četvrti tenisač svijeta. Međutim ovoga puta srbijanska tenisačica neće moći bodriti Dominica na Wimbledonu jer i sama nastupa na ženskom turniru.

Javnosti su za svoju vezu rekli krajem 2017., kada je Thiem kazao: 'Sve to važna je stvar za mene i može mi donijeti samo dobro. Dijelimo razne interese, a sigurno je vrlo interesantno razgovarati o tenisu jer nas oboje jako zanima.'

8. Mika Federer

Jedno od najpoznatijih lica s tribina je Mika Federer, supruga nepobjedivog osvajača Wimbledona - Rogera Federera. Baš kao i ranije spomenuti par, i supružnike Federer spojio je teniski svijet.

Mika je bivša tenisačica koja se odrekla karijere zbog ozljede stopala, nakon čega se posvetila majčinstvu i obitelji. Od tada je gledamo kao počasnu gošću u redovima Rogera Federera kako vrlo emotivno proživljava svaki njegov poraz ili pobjedu. Roger i Mika imaju blizance Lennyja i Lea te blizanke Charlene i Mylu.

  • +12
Mirka i Roger Federer s djecom na plaži Izvor: Profimedia / Autor: .N.N.