veselje u obitelji

Rodila Marija Selak Raspudić, a vijest je sa svima podijelio član Mosta i otkrio ime bebe

30.07.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Trpimir Goluža, gradski zastupnik i liječnik iz Petrove bolnice, na svom Facebook profilu obznanio je da je na svijet stigao maleni Ilija Raspudić, dijete Marije Selak Raspudić i Nine Raspudića

'Sve je dobro prošlo. Pozdrav od ponosnog oca i doktora. Dobrodošao ILIJA RASPUDIĆU, Bog te blagoslovio', napisao je Trpimir Goluža pored fotografije s ponosnim ocem, Ninom Raspudićem.

Odmah su uslijedile brojne čestitke sretnim roditeljima na prinovi u obitelji, sinčiću Iliji. Inače, filozofkinja i bioetičarka Marija Selak Raspudić radila je do zadnjih dana trudnoće, dolazila je u Sabor. Podsjećamo, par je prije dvije godine dobio kćerkicu Danicu, a Nino Raspudić iz prvog braka ima i kćer Floru.

Sve je dobro prošlo. Pozdrav od ponosnog oca i doktora. Dobrodošao ILIJA RASPUDIĆU, Bog te blagoslovio.🙏😇

Objavljuje Trpimir GolužaSubota, 30. srpnja 2022.

Nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a da su se vjenčali potvrđeno je kad se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine s drugim prezimenom. Inače, supružnici su se upoznali u emisiji 'Peti dan' zbog koje su oboje postali jedni od najpoznatijih društvenih analitičara. Zajedno su krenuli i u politiku pa su na prošlim parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta.

'Meni je moj suprug ponos i on je vrlo obrazovan čovjek, čak je od onih tipova kakvi danas više nisu prisutni. Njegov uspjeh je i moj uspjeh, a mi se često razilazimo u stavovima i oštrimo stavove jedno s drugim', ranije je saborska zastupnica izjavila gostujući u emisiji 'Nedjeljom u dva'.

  • +3
Marija Selak Raspudić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX