mccartney vs. beckham

Rivalstvo dvije ikone: Stella McCartney ovim potezom izazvala je Victoriju Beckham, a zbog obiteljske svađe ispaštaju i djeca

16.01.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Popularne dizajnerice vode tihi rat, a uspjeh Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu izazvao je bijes popularne britanske dizajnerice čije kreacije rado nose i članovi kraljevske obitelji. Stellin stručni tim sve je manji, a njezini zaposlenici prelaze k Victoriji Beckham

Rivalstvo među modnim dizajnerima nikad nije bila tajna, no tihi rat između Stelle McCartney i Victorije Beckham sve je glasniji i glasniji. Stellin tim navodno je sve manji i manji, a tko ode iz tima prelazi u tim Victorije Beckham, što je izvor frustracija popularne dizajnerice koja više ne bira sredstva ratovanja.

Iako McCartney ne daje puno pažnje tome koji supermodeli hodaju njezinim revijama jer to može biti iznimno skupo, Tjedan mode u Parizu natjerao ju je da promijeni ploču. Nakon što su Gigi i Bella Hadid nosile reviju Victorije Beckham, probudio se Stellin natjecateljski duh pa je i ona angažirala popularni duo za svoju reviju.

Nakon što su dvije zaposlenice Stelle McCartney napustile njezin tim, pridružila im se i stilistica Jane How, koja je zamijenila McCartney uredom Victorije Beckham, čime McCartney nije bila zadovoljna.

'Malo je reći da postoji neko profesionalno rivalstvo na najvišoj razini. Obje su iznimno uspješne zahvaljujući napornom radu i talentu', rekao je izvor blizak objema priznavši da svi u uredu šuškaju o tome kako je popularna stilistica okrenula leđa Stelli McCartney.

Neprijateljstvo je navodno započelo još 2020. godine kada je Victoria navodno zaposlila dadilju McCartneyjevih i pokušala zaposliti nagovoriti člana Stellinog modnog tima da se pridruži njezinom brendu. Baš zbog toga Stella nije pozvala Beckhamove na jedan event, zbog čega joj je Victoria navodno poslala e-mail moleći za oprost, no oprost nije dobila jer je Victorijin pokušaj da zaposli Stellinog radnika za popularnu dizajnericu s dugogodišnjim iskustvom bio neoprostiv.

Cijela situacija je još gora jer se djeca dviju zavađenih obitelji druže - Stellina kći Riley i Victorijina kći Harper su prijateljice!

Victoria je u srpnju 2017. objavila fotografiju dviju djevojčica na čajanki koju su organizirali princ Andrew i njegova bivša supruga Sarah, vojvotkinja od Yorka. Objavom fotografije na društvenim mrežama jako se zamjerila dizajnerici koja svoju kći čuva od medija.

OMILJENI KOMAD

Sama sebi je najbolja reklama: Victoria Beckham sve je očarala u ovoj haljini s vlastitim potpisom

Pogledaj galeriju