OVO JE PRESUDILO

Rita Wilson nakon više od 30 godina braka napokon otkrila čime ju je privukao Tom Hanks

08.04.2020 u 09:47

Bionic
Reading

U braku su od davne 1988. godine, tijekom kojih su prošli mnoštvo divnih stvari, ali bilo je i onoga što im je umalo uzdrmalo sve. Njezina borba s teškom bolesti, njegovi navodni preljubi, a sada su zajedno preboljeli i koronavirus. Što je točno to što ih već toliko dugo drži zajedno, otkrila je sama glumica Rita Wilson

Gostovanje Rite Wilson kod Kelly Clarkson u njezinu istoimenu showu snimljeno je prije negoli je slavnoj holivudskoj glumici, ali i njezinu suprugu Tomu Hanksu, postavljena dijagnoza koronavirusa. Prije nove strepnje za život, 63-godišnja glumica i pjevačica raspričala se u showu o ljubavi svog života, o svom suprugu s kojim je u braku već nevjerojatne 32 godine.

Show je tek sada emitiran, a otkrio je mnoge zanimljivosti. Kada se Kelly Clarkson prisjetila kako se Tom Hanks prije godinu dana, kada je također gostovao kod nje, raspričao o svemu, na sve se nadovezala i Rita Wilson otkrivši kako je upravo ta njegova pričljivost ono što ju je privuklo na njemu.

Rita Wilson Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Prvenstveno, volim ljude koji znaju dobro i lijepo pričati. Ako znate ispričati dobru priču, kupili ste me. Tom me vječito nasmijava, ali i odlično priča priče.', otkrila je Rita Wilson dodavši kako je odrasla u poprilično glasnoj grčkoj obitelji.

Rita Wilson i Tom Hanks vjenčali su se 1988. godine i zajedno imaju dvojicu sinova, 29-godišnjeg Cheta i 24-godišnjeg Trumana, a glumica je u odličnim odnosima i s njegovom djecom iz braka sa Samanthom Lewes, 41-godišnjim Colinom i 37-godišnjom Elizabeth.

Tijekom intervjua prisjetila se i trenutka koji joj je promijenio život. Riječ je naravno o 2015. godini kada joj je dijagnosticiran rak dojke, a tijekom njezina liječenja, ali i oporavka, upravo joj je Hanks bio najveća podrška. 'Kada prolazite kroz takvo što, ne znate što vas i kada čeka', rekla je Rita Wilson i priznala kako je svom suprugu dala dva zadatka ukoliko umre prije njega:

'Odlučila sam imati s njim ozbiljan razgovor, pa sam mu rekla - Ako se nešto dogodi i ja umrem prije tebe, želim da napraviš neke stvari. Prvo želim da budeš jako, jako tužan i to dugo vremena jer ću te u suprotnom progoniti, a drugo, želim zabavu. Želim da organiziraš moj sprovod kao proslavu na kojoj će se pjevati i plesati, a ljudi će pričati priče.'

  • +14
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: IFA Film / United Archives / Profimedia

29. ožujka za nju ima veliko značenje i njega slavi kao drugi rođendan. Na taj dan, prije pet godina, nalazi su pokazali da se rak povukao nakon masektomije, a ove godine, na taj datum, liječnici su joj rekli da njezin organizam više ne sadrži virus COVID-19. 29. ožujka glumica je dobila i zvijezdu na popularnom holivudskom šetalištu slavnih, ali i izdala svoj album 'Halfway to Home'.