nastoje čuvati privatnost

Rijetko se pojavljuje u javnosti: Znate li kako izgleda supruga Enisa Bešlagića?

15.03.2024 u 13:21

Bionic
Reading

Mnogima omiljeni glumac i komičar niže regionalne uspjehe s hvaljenom autorskom predstavom 'Da sam ja neko' koju je ovih dana predstavio i u Zagrebu. Njegov najveći životni oslonac je supruga Sabina s kojom ima i dvoje djece, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

Enis i Sabina Bešlagić imaju jedan od najdugovječnijih brakova na domaćoj sceni i poznaju se gotovo čitav život, a prije nego što su se zaljubili bili su najbolji prijatelji.

U braku su dobili dvoje djece, kćer Asju i sina Maka. Sabinu se moglo vidjeti kad je s Enisom stigla na vjenčanje košarkaša Jusufa Nurkića, bila je i na rođendanu Nine Badrić, zagrebačkoj premijeri filma 'Duhovi Sarajeva', a viđena je i na Sarajevo film festivalu. Tada je plijenila pažnju ljepotom i modnim odabirima.

  • +4
Enis i Sabina Bešlagić Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

Enis je ranije na temu braka pričao za tportal.

'Tajna uspjeha svakog braka je sloboda i da ne gušiš partnera, da svako ima svoj život i mimo toga, jer smo ga imali i prije nego što smo se uzeli. Svako ima svoje vrijeme, a ono vrijeme kad ste zajedno da ga provedete kvalitetno i uživate u svakom tom poklonjenom trenutku. Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako, ali kad je lijepo, ne volim se time hvaliti, a i kad je manje lijepo ne volim to iznositi. Sve je uvijek dobro da ostane u kući i tajna je da te nema previše ni kući', rekao nam je tada.

oduševio rasprodanu dvoranu

Nema tko nije bio: Brojni poznati zabavljali su se na premijeri predstave Enisa Bešlagića

Pogledaj galeriju