važna poruka

Enis Bešlagić emotivnom objavom ganuo obožavatelje: 'Luksuz je imati nekoga na koga se možeš osloniti'

05.08.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Omiljeni glumac Enis Bešlagić na svom je Instagram profilu podijelio je fotografiju uz koju je napisao emotivnu objavu koja je snažno ganula njegove pratitelje

'Dovoljno je nekada da se možeš osloniti i na zid… A gdje još da imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga tvog, onoga kojeg osjećaš svojim…,' započeo je Enis svoju emotivnu objavu na Instagramu te nastavio:

'Na nekoga, tko ti želi samo dobro sa svim tvojim manama i vrlinama. Onoga tko bezinteresno brine o tebi svojom pažnjom i najveći ti je oslonac u ovim vremenima zavisti i koristoljublja. Nema takvih mnogo oko nas i zato ne ispuštajmo takve ljude iz svoga života… Greška je pomisliti da takvi samo stoje u redu da nam budu oslonac u svakom smislu… Zato čuvaj takve ljude i brini se o onima koji nisu tu samo tek tako, što moraju biti… Ništa se ne podrazumijeva, a život lagano nam briše dane…,' napisao je Enis u najnovijoj objavi na Instagramu koja je emotivno dotaknula njegove brojne obožavatelje i pratitelje.

Emotivan tekst Enis je popratio i fotografijom na kojoj pozira naslonjen na zid, sa zamišljenim pogledom u daljinu.

Brojni pratitelji složili su se s njim i u komentarima mu dali podršku, ali i podijelili neka svoja emotivna iskustva.

Inače, Enis je u dugom i sretnom braku, a obtelj uvijek ističe kao najveći oslonac i potporu. Sa suprugom Sabinom, s kojom je od srednjoškolskih dana, ima dvije djece kćer Asju i sina Maka. Na nedavnoj proslavi Nininog 50. rođendana svu pažnju je privukla upravo prekrasna Asja koja je izrasla u predivnu djevojku.

  • +2
Enis Bešlagić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX