rodila je prije 10 dana

Ana Ivanović pokazala figuru nakon poroda, a osmijehom poručuje da osjeća 'čistu sreću'

16.05.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Atraktivna Srpkinja i nekadašnja najbolja tenisačica svijeta i njen suprug, bivši njemački nogometaš početkom svibnja postali su roditelji trećeg djeteta, a sada se može vidjeti kakva joj je linija

Ana Ivanović je objavila svoju prvu fotografiju od kad je rodila, a naslovila ju je kao 'čista sreća'. Na crno-bijeloj fotografiji pozira sa širokim osmijehom u haljini na bratele i odaje dojam da joj prvi dani s tek rođenom bebom itekako gode.

Figura poslije trećeg porođaja joj izgleda isto kao ranije, što su mnogi njezini fanovi komentarirali. Zahvaljujući redovitim treninzima i zdravom načinu života (koji stalno promovira), nekadašnja tenisačica je održala liniju i u trudnoći, pa se nije morala zamarati viškom kilograma.

Inače, ime trećeg sina par još uvijek ne želi otkriti, a njemački mediji već nagađaju da i najmlađi član obitelji ima početno slovo L u imenu, poput starije braće Luke i Leona. Prisjetimo se, Ana Ivanović je godinama u skladnom braku sa njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a 2016. godine imali su bajkovito vjenčanje u Veneciji.

  • +3
Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: Filip Singer