dobri geni

Rijetko ga pokazuje: Luka Nižetić pozirao s ocem Milom, poručuju mu da mu je tata veći zmaj od njega

06.09.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Pjevač i dalje boravi na moru, na otoku Visu, te gušta u zadnjim trzajima ljeta u svom restoranu Fabrika dok u slobodno vrijeme boravi na plažama te ponosno pokazuje svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo ili se zabavlja s prijateljima i obitelji. Dio obitelji, onaj najvažniji - roditeljski, pokazao je fotografijom koja je izazvala pravu euforiju u komentarima

Luki Nižetiću u posjet je na Vis došao tata Milo, s kojim je pozirao na plaži Zaglav. Pjevač rijetko pokazuje oca i majku Tamaru na društvenim mrežama, a njihove fotografije uvijek poluče oduševljenje.

'Pa tata je veći zmaj od tebe', bio je samo jedan od komentara. Roditelji našeg popularnog glazbenika velika su mu podrška u svemu što radi.

Prošlog ljeta Luka ih je pokazao te pitao fanove na koga više nalikuje. Tada su brojni pratitelji usporedili Mila Nižetića s holivudskim glumcem Seanom Conneryjem.

Luka i sestra Petra, poznato je mnogima, imaju blizak odnos s roditeljima. Tako je pjevač još 2013. podijelio fotografiju na kojoj su njegovi roditelji u mladosti. 'Moji dragi roditelji upoznali su se prije točno 40 godina! Danas je veliki dan! To je tako lijepo! Živila ljubav!' napisao je tada.