preslatki prizori

Rijetke obiteljske fotografije: Marin Čilić nakon dugo vremena objavio svoje najmilije

24.03.2023 u 15:56

Bionic
Reading

Jedan od naših najboljih sportaša i njegova supruga Kristina sa svojim mališanima su krenuli na put. Nije poznato prema kojoj destinaciji su se uputili ali su pokazali kako izgledaju neki od njihovih trenutaka dok su na putu

Supružnici Čilić imaju dvojicu sinova - Balda i Vitu, a svoju ljubav okrunili su brakom kad su se 2018. godine vjenčali u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Tenisač je početkom veljače pokazao fotografiju s proslave trećeg rođendana malog Balda, a sada je s obožavateljima podijelio neke sretne obiteljske trenutke. One s putovanja. Na jednoj od fotografija su njegovi sinčići guraju svoj kofer, a na drugoj, nastaloj u liftu su dječaci s njim i mamom Kristinom. S njom smo nedavno pričali za tportal kad je progovorila o tome kako istovremeno uspijeva biti supruga, majka i uspješna poslovna žena.

'Mislim da je puno lekcija koje čovjek nauči kao novopečeni roditelj. Ujedno je najteža i najljepša uloga za koju vas nitko u potpunosti ne može pripremiti. S djecom sam još više naučila živjeti u trenutku, na kišu ne gledati kao na smetnju, već uživati u njoj i skakati po lokvama. U skladu s tim radim planove, ali ne robujem im', rekla nam je diplomirana psihologinja i politologinja.

  • +6
Kristina i Marin Čilić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX