NOVA ULOGA

Rihanna sasvim iskreno: 'Vidim se kao majka troje ili četvero djece, bez obzira imala partnera ili ne'

31.03.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Tamnoputa pjevačica s Barbadosa progovorila je o majčinstvu te svom planu za budućnost. Evo kako Rihanna zamišlja svoj život u narednih desetak godina

Njezin san oduvijek je bio postati pjevačica. U tome je uspjela te je popularna diljem svijeta. Njezina glazba sluša se na svakom koraku, a ambiciozna Rihanna na tome nije stala.

Posljednjih nekoliko godina intenzivnije se posvetila još jednom poslu. Pokrenula je kozmetičku kompaniju Fenty beauty, koja posluje iznimno dobro. Kako joj je s poslovne strane sve sjelo na svoje mjesto, 32-godišnja Rihanna spremna je i za druge životne uloge.

U novom broju britanskog magazina Vogue pjevačica priznaje da se jednoga dana vidi kao majka, bez obzira na svoj ljubavni status.

'Vidim se kao majka troje ili četvero djece', bez razmišljanja je odgovorila na pitanje o roditeljskoj ulozi te podom dodala da joj nije bitno hoće li imati partnera uz sebe.

'Naravno', odgovorila je kada su je upitali bi li se okušala u samohranom majčinstvu.

'Osjećam da je to još uvijek osjetljiva tema i ljudi misle da je nemoguće biti majka ako uza sebe nemaš muškarca koji će podići tu djecu s tobom. Međutim smatram da je za odgoj bitna isključivo ljubav prema toj djeci. Zdrava veza s djetetom i mnogo ljubavi jedine su stvari koje su bitne u podizanju djeteta', objasnila je.

Zvijezda s Barbadosa i ranije je nagovijestila da joj je majčinstvo jedna od najvećih životnih želja te da se tom periodu života iznimno veseli. Isto tako potvrdila je prekid trogodišnje veze s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom.