TEŠKE OPTUŽBE

Rihanna na sudu s vlastitim ocem jer je pokušao zaraditi na zajedničkom im prezimenu

16.01.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Tamnoputa ljepotica s Barbadosa poduzela je pravne mjere protiv vlastitog oca koji je navodno pokušao zaraditi na imenu njezine tvrtke koja proizvodi kozmetičke preparate

Strani mediji pišu da je Rihanna trenutno u jako lošim odnosima s ocem Ronaldom Fentyjem, a do problema je došlo nakon što je isti pokušao zaraditi na obiteljskom prezimenu pod kojim već godinama posluje upravo slavna pjevačica. Budući da ovu zavrzlamu slavna glazbenica nije uspjela riješiti mirnim putem, cijeli se slučaj našao na sudu.

Rihanna je optužila oca da je pokušao osnovati tvrtku pod imenom Fenty, dok se istovremeno njezina kozmetička kompanija zove 'Fenty Beauty'.

Tvrtka 'Fenty Beauty' osnovana je u rujnu 2017. i bavi se prodajom make-upa i kozmetike za lice.

Daily Mail piše da je odnos Rihanne i njezina oca već dugo nestabilan. Iako su imali faze u kojima su svijetu pokazali da se sjajno slažu, pamte se i oni loši dani.

Ronald Fenty bivši je ovisnik o kokainu, alkoholičar i nasilnik. Tijekom gostovanja kod Oprah, Rihanna je progovorila o teškom djetinjstvu i fizičkom nasilju njezina oca nad majkom. Nije tajna ni da je pop pjevačica jednom prilikom, nakon što je postala slavna, oca pokušala spasiti od pakla droge.

2013. godine prijavila ga je u kliniku za odvikavanje u Malibuu. Za njegov boravak tamo izdvojila je čak 58 tisuća dolara, a sve kako ne bi otišao u zatvor nakon što je uhićen u Los Angelesu. Nestabilni Ronald kćerki je skandal napravio i godinu kasnije na crvenom tepihu pojavivši se vidno alkoholiziran.

Zadnji puta slavna kći i njezin otac viđeni su prošlo ljeto na Barbadosu, na proslavi djedovog 90. rođendana. Cijela obitelj bila je na okupu, a do izražaja je došlo i to da su njezini roditelji unatoč razvodu i razmiricama iz prošlosti ostali u dobrim odnosima.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia