prije 15 godina

Rene Bitorajac iskopao staru snimku pa pita: 'Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?'

17.11.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Poznati glumac i suvlasnik 'Lude kuće' na društvenim mrežama se često prisjeća nekih prošlih dana. Ovog puta osvrnuo se na angažman na HRT-u, kad je 2006. godine bio sudionik prve sezone showa 'Ples sa zvijezdama'. Kako su se u polufinalu u borbi za prolazak u zadnji krug natjecanja našli on i Maja Šuput, glumac je upitao pratitelje tko se više promijenio od njih dvoje

Rene Bitorajac plesnom partnericom Mirjanom Žutić osvojio drugo mjesto, a Maja Šuput i Ištvan Varga napustili su show tik prije finala. Pobjedu je naposljetku odnijela glumica Zrinka Cvitešić s partnerom Nicolasom Quesnoitom.

'Isssss, 2006. godina. ‘Ko se više promijenio, ja ili Maja Šuput? Ja u tom trenutku 71 kg, danas 84. Snimam ‘Bitange i princeze’ po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima. U isto vrijeme dolazi prvo dijete… Ipak, ja uđoh u finale', opisao je Bitorajac.

Pratitelji su konstatirali da su Maja i on izgledali dosta drugačije nego danas, a većinu je isječak nasmijao. Isticali su se komentari na račun izgleda 'kraljice svadbe' i danas uspješne poduzetnice, koja se dosta promijenila u posljednjih 15 godina.

  • +3
Rene Bitorajac Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL