Poznati na glavnoj gradskoj šetnici

Renata u vrtoglavo visokim potpecicama, a Olja u trendi haljini

27.08.2017 u 08:41

Bionic
Reading

U ugodnom društvu, dobrom raspoloženju i top trendi modnim kombinacijama, na popularnoj zagrebačkoj špici viđeni su ovih dana brojni poznati. Dvije ljepotice posebno su plijenile pažnju prolaznika - Renata Sopek i Olja Vori

Iako vikend zbog visokih vrućina nije donio vrijeme idealno za prošetavanje po zagrebačkoj špici, to ne znači da se na subotnjoj špici nisu mogla vidjeti i neka poznata lica.

Supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Igora Vorija, poznata po upečatljivom modnom ukusu, plijenila je pažnju još jednim razigranim stajlingom. Olja Vori prošetala je u traper, trendi haljini koja je pravi hit sezone. Svoj stajling je začinila Pinko torbom, te sandalama brenda No.21. Kosu je svezala maramom koja je jedan od 'it' detalja ove sezone.

Besprijekorno je i ovaj put na špici izgledala Renata Sopek. Stručnjakinja odnosa s javnošću, voditeljica i vlasnica portala Ultrafit portal by Renata Sopek uskim je crvenim hlačama istaknula vitke noge, a štiklama ih dodatno izdužila. Odjenula je bijelu lepršavu bluzu bez rukava, a na ramenu nosila torbicu u istoj boji s trendi zlatnim remenom. Monotoniju je razbila velikim šarenim naušnicama i trendi sunčanim naočalama.