nije gluma

Razgolićeni Ivan Herceg i Ana Majhenić uživaju na osami

09.06.2017 u 09:40

Bionic
Reading

Prije mjesec dana novi ljubavni par na našoj glumačkoj sceni, Ivan Herceg i Ana Majhenić, odmarali su se diljem Istre, a sad pogledajte kako su uživali u vrlo oskudnim izdanjima u osamljenoj uvali daleko od znatiželjnih pogleda

Iako nikada nisu htjeli javno komentirati svoju novu vezu, glumci Ivan Herceg i Ana Majhenić već mjesecima se ne odvajaju jedno od drugoga, a sada su objavili i fotografije sa zajedničkog odmora.

'U dobrim sam nogama', napisao je ispod objavljene fotografije na svom Instagramu glumac Ivan Herceg. Njegova odabranica izabrala je vrlo zanimljiv kut slikanja svog dragog koji pozira u plićaku skrivene uvale Duboka draga u Vrsima u blizini Nina. 

U dobrim sam nogama😎

A post shared by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

Tako da se na ovoj oskudnoj fotografiji vidi i njezino međunožje u kupaćem kostimu, a glumac je to odlučio podijeliti s mnoštvom na društvenim mrežama. 

Zagrebačke glumce, koje je spojila suradnja na setu serije 'Zlatni dvori', posljednjih mjeseci moglo se vrlo često vidjeti skupa. Prije mjesec dana su se nakon njezina nastupa u Umagu opuštali u Rovinju, a ovoga puta izabrali su srednju Dalmaciju kao svoje odredište.

Lalavanda. #theview #thewine #the #kraljevskivinogradi

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

Nakon što su se zabavili ispijajući vina u poznatoj vinariji u blizini Petrčana, visoke temperature navele su ih na kupanje, a ova se uvala pokazala kao idealnom jer su mogli razmjenjivati nježnosti daleko od znatiželjnih pogleda.