Regé-Jean Page

Rastužio je vojsku obožavateljica, a sada je otkrio pravi razlog napuštanja serije 'Bridgerton'

03.04.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Vijest da u drugoj sezoni Netflixove povijesne drame 'Bridgerton' nećemo gledati njegovu glavnu zvijezdu, 31- godišnjeg glumca Regé-Jean Pagea, ovoga petka odjeknula je u javnosti, a britanska zvijezda sada je otkrila što se zapravo krije iza njegove odluke o napuštanju uspješnog projekta

Usprkos tomu što mu je serija 'Bridgerton' i uloga vojvoda od Hastingsa donijela svjetsku slavu, njoj se u drugoj sezoni ne planira vratiti.

'Serija će imati svoj početak, sredinu i kraj – dajte nam godinu dana', izjavio je 31- godišnji britanski glumac u razgovoru za Variety nakon što je ovoga petka objavljeno kako se Netflixovu projektu 'Bridgerton' neće vratiti.

Objasnio je kako je razgovarao s producentima serije, nakon što je s njima kratkotrajno radio na seriji 'For The People' TV kuće ABC, rekavši kako je smatrao privlačnim ideju da seriju 'Bridgerton' napusti nakon jedne sezone.

'Seriju sam doživio kao limitirano izdanje. Dao sam joj svoj dio, a obitelj Bridgerton sada kreće dalje', izjavio je rođeni Londončanin.

O svemu se oglasio i streaming div Netflix , na Twitteru objavivši vijest u stilu pripovjedačice Lady Whistledown.

'Dragi čitatelji, iako su oči svijeta uprte prema potrazi lorda Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) kako bi pronašao svoju vikontesu, moramo se pozdraviti s Regé-Jean Pageom koji je trijumfalno odglumio vojvodu od Hastingsa. Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranima, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton. Daphne (Phoebe Dynevor) ostat će predana supruga i sestra, pomažući svom bratu da se snađe u nadolazećoj društvenoj sezoni i onome što ona nudi – više intriga i romantike nego što moji čitatelji mogu podnijeti. S poštovanjem, Lady Whistledown'.

Britanski glumac proslijedio je objavu Netflixa dodavši: 'Bilo mi je zadovoljstvo i privilegija. Čast mi je biti članom obitelji – na malim ekranima i izvan njih, biti dijelom glumačke ekipe i nevjerojatnih obožavatelja – ljubav je stvarna i samo će rasti'.

Povijesna drama 'Bridgerton' koja je na Netflixu svoju premijeru doživjela proteklog Božića ujedno postala i jedna od najgledanijih serija u produkciji ovog streaming diva, a temelji se na romanu Julije Quinn. Svaka se knjiga – i sezone serije koje slijede – temelji na drugom članu ove obiteljske ljubavne priče.

  • +14
Rege-Jean Page Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia