MILIJUNSKI DUGOVI

Rastrošan stil života sustigao i Johnnyja Deppa

01.02.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Bivši menadžeri slavnog glumca, koje je Depp nedavno tužio, otkrili su detalje njegovog ekstravagantnog stila života u kojem mjesečno troši čak dva milijuna dolara od čega samo trideset tisuća ide na vrhunska vina. Rastrošnost, razvod i nemar oko financija doveli su Deppa do dugova zbog čega je glumac odlučio prodati neke svoje nekretnine

Razvod od Amber Heard kojoj je trebao isplatiti milijune te razuzdan stil života koštali su skupo Johnnyja Deppa, koji se trenutno suočava s finacijskim poteškoćama. Naime, njegovi bivši menadžeri koje je glumac nedavno tužio smatrajući ih glavnim krivcima za gubitak desetaka milijuna dolara zbog lošeg vođenja poslova, podnijeli su kontra tužbu u kojoj tvrde kako je Depp prvenstveno sam kriv za situaciju u kojoj se našao.

Nekoliko puta su ga, tvrde, opominjali kako treba smanjiti svoje velike mjesečne troškove, no nikad ih nije poslušao.

Otkrili su kako glumac živi iznad svojih mogućnosti, troši dva milijuan dolara mjesečno, a od toga trideset tisuća samo na vina. Posjeduje 14 nekretnina, skupocjenu jahtu, vlasnik je aviona i brojnih memorablija.

Depp od svojih bivših menadžera Joela and Roberta Mandel  traži čak 25 milijuan dolara. Razvod od Amber Heard koštao ga je sedam milijuna dolara. Kad se sve zbroji troškove života na visokoj nozi slavnog glumca ne mogu pokriti ni holivudski milijuni.