Magic show za cijelu obitelj

Rasprodan mađioničarski spektakl godine Luke Vidovića u Lisinskom

23.11.2017 u 15:46

Bionic
Reading

Luka Vidović još je jednom potvrdio status najdražeg i najtraženijeg mađioničara u Hrvatskoj. Nakon što je zadnje dvije jeseni također rasprodao nekoliko dvorana, ni ove godine neće biti drugačije u Lisinskom

11. i 12 studenog, u 10 sati, održat će svoju hit predstavu 'Magic show za cijelu obitelj' pred pune dvije dvorane za čije izvedbe se tražila karta više.

'Magic show za cijelu obitelj' je urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava koja je namijenjena zabavi cijele obitelj.

Lukin izrazit talent za rad sa djecom, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih se jednako vesele sve generacije u publici.

Luka nam je otkrio da je predstava svake godine djelomično izmjenjena jer konstantno radi na na novim trikovima i forama.

'Program stalno osvježavam, svake godine uvježbavam nove trikove i nove fore, da ne bi bilo puno ponavljanja. Što se tiče publike, naravno da se i ona mijenja iz godine u godinu, ali ima određeni postotak publike koji vjerno dolaze svake godine, pa se trudim da i njima bude uvijek program svjež, nov i zanimljiv.'