DRUGAČIJA OD DRUGIH

Raskošno talijansko vjenčanje slavne holivudske glumice

10.06.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Jessica Chastain danas će se u Italiji udati za svog dugogodišnjeg dečka Talijanca Gian Lucu Passi de Preposula s kojim se upoznala prije pet godina dok je radio kao glasnogovornik modne kuće Armani. Do oltara će je odvesti njezin kolega i prijatelj američki glumac Al Pacino

Četrdesetogodišnja holivudska miljenica Jessica Chastain na svoju je talijansku svadbu pozvala mnoge kolege glumce, a među uzvanicima je i njezina kolegica Anne Hathaway sa suprugom. Riđokosa ljepotica i njezin odabranik šest godina mlađi Gina Luca Passi de Preposulo vjenčat će se na njegovom obiteljskom imanju, točnije ispred vile Tiepolo Passi u blizini  gradića Carbonere.

Chastain i Gian Luca u vezi su pet godina, a upoznali su se 2012. dok je on radio kao PR slavnog talijanskog dizajnera Giorgia Armanija. Jessica je već godinama Armanijeva klijentica. Lijepu glumicu do oltara će odvesti Al Pacino s kojim je jako bliska. Jessica nikad nije bila u dobrim odnosima s ocem koji je preminuo prije četiri godine.

Kad su je prije nekoliko godina pitali čime ju je osvojio Gina Luca Chastain je izjavila kako je zgodi Talijan pravi gospodin.

'Potječe iz  stare ugledne talijanske obitelji u kojoj se još nitko nikad nije razveo', rekla je tada Jessica.

La villa del conte Passi #villone #figata

A post shared by basso anny (@anny.basso) on