obitelj na okupu

Rakitići ne skidaju osmijeh s lica, krstili su nećaka Carlosa: 'Tvoji kumovi su ponosni na tebe i volimo te'

27.10.2022 u 08:44

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri podijelila je sa svijetom veliku vijest u njihovim životima. Ovih dana bilo je krštenje prvog djeteta njezine sestre, Irene Mauri

Raznježena Raquel Mauri gdje drugdje nego na Instagramu pokazala je kako je izgledao sam čin, a pale su i fotografije prije ulaska u crkvu te kako su ukrasili prostor u kojem su proslavili krštenje.

'Neka te Bog vodi i uvijek obasjava moja draga lutko, tvoji kumovi su jako ponosni na tebe. Puno te volimo', poručila je ponosna teta Raquel koja je za tu prigodu odjenula svijetlo plavu haljinu mini duljine s dubokim dekolteom i naglašenim puf rukavima a kombinaciju je podigla sa salonkama i torbicom YSL u nude boji. Rakitić, kojeg se najčešće može vidjeti u sportskom izdanju, za ovu je priliku odjenuo sivo odijelo s bijelom košuljom i kravatom.

Naravno i svoje kćeri 8-godišnju Altheu i 6-godišnju Adaru su modno uskladili te ih odjenuli u bijelo. Inače, Irene je rodila sredinom lipnja ove godine rodila kada su WAGsica i nogometaš oboje podijelili vijest na društvenim mrežama. 'Najsretnija sam tetka na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati', napisala je Raquel tada.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia