PRAVA FILMSKA PRIČA

Rakitići u slavljeničkom zanosu: Obilježili su dugi ljubavni staž

12.04.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Nakon tri godine u Sevilli, bivši hrvatski nogometni reprezentativac napustio je španjolski klub. Nedavno se svojom obitelji preselio u Saudijsku Arabiju gdje igra za nogometni klub Al Shabab. Kako su se ondje snašli može se vidjeti na brojnim fotografijama koje objavljuju

Nije tajna da je Ivan Rakitić preko ušiju zaljubljen u svoju suprugu Raquel Mauri od trenutka kad ju je ugledao u kafiću gdje je radila kao konobarica u hotelu u njezinoj rodnoj Sevilli. Poznata je priča kako je nogometaš svom bratu Dejanu, koji je bio s njim, 'rekao da će mu ta prelijepa djevojka postati žena'.

Ovih je dana su proslavili 11. godišnjicu braka, a i ovom prilikom su jedno drugome uputili emotivne riječi. Raquel je naglasila kako mu je prije 11 godina rekla 'da' i da bi to zasigurno ponovila, a on joj je odgovorio da je voli. Svoj veliki dan su obilježili romantičnim noćnim izlaskom u kojem su pozirali pokazujući koliko su sretni i nazdravljanje svojoj neuništivoj ljubavoj vezi.

Podsjetimo, vjenčali su se 2013. godine, poslije točno dvije godine veze, a dvije godine nakon građanskog vjenčanja zavjete ponovili u crkvi u Sevilli. Kako to često ističe, Raquel je nogometaševa najveća potpora. Tako je bilo i ove godine, kada su se odvažili na preseljenje i novo životno poglavlje.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr