LIJEPA MARIA JE TRUDNA

Rafael Nadal uskoro će prvi puta postati otac: Paparazzo fotografije otkrile dobro čuvanu tajnu

15.06.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Slavni tenisač napokon je uspio odvojiti malo slobodno vremena kako bi sa suprugom Mariom Francisco Perello otišao na više nego zasluženi odmor. Supružnici uživaju na jahti, sidreći se po raznim uvalama španjolskog otoka Mallorca, a upravo je tamo otkriveno i da je lijepa Maria trudna

Iako se o tome već neko vrijeme šuškalo, nakon tjedana nagađanja španjolski magazin Hola! napokon je dobio i potvrdu da Rafael Nadal i Maria Francisca Perello čekaju svoje prvo dijete. To su otkrile paparazzo fotografije snimljene u jednoj od uvala Mallorce, gdje supružnici s prijateljima uživaju na jahti, a na kojima lijepa Maria više nije mogla sakriti trudnički trbuščić.

A da bi Maria mogla biti trudna počelo se nagađati tijekom nedavno održanog Roland Garrosa, koji je za Nadala 22. osvojeni Grand Slam turnir, unatoč ozlijeđenom stopalu. No, nije se pratio samo svaki njegov korak, već i onaj njegove vjerne navijačice, supruge Mary, koja je odjednom promijenila svoj modni izričaj.

Maria je odjednom počela nositi haljine širokog kroja, a na sebe je stavljala i jakne i široke džempere kao i predimenzionirane prsluke. Fotografima nije promaknuo ni umor na njezinom licu, koji je bio vidljiv na tribinama turnira, a sada je razlog svega otkriven.

  • +7
Rafael Nadal i Xisca Perello Izvor: Profimedia / Autor: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Dok se Nadal opuštao roneći na pučini, Maria se, sakrivena ispod šešira i tamnih naočala, sunčala na luksuznom katamaranu, kojeg si je slavni tenisač poklonio prije dvije godine za svoj 34. rođendan. Riječ je o brodu dugom gotovo 24 metara, a kojim trenutno plove oko njegove rodne Mallorce u društvu prijatelja. Maria je bila u kupaćem kostimu, no trudnički trbuščić više nije mogla sakriti.