UVESELJAVA JAVNOST

Rade Šebedžija otvorio profil na Facebooku: 'U što sam se upustio? Nemam pojma o kompjuterima i jedva sam naučio otvarati poštu'

14.04.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Glumačka legenda Rade Šerbedžija vrijeme koje prisilno provodi u izolaciji odlučio je na nagovor svoje supruge Lenke Udovički uložiti u učenje novih vještina. Tako se bacio u istraživanje novih tehnologija u kojima se na početku nije snalazio baš najbolje

'Ej ljudi, u što sam se ja upustio ? Nemam pojma o kompjuterima i jedva sam naučio otvarati poštu i ponekad poslati neko pismo.. A sad me Lenka nagovorila da otvorim svoj Facebook i da u ovim teškim vremenima govorim ljudima poeziju i pričam priče… I pristao sam naravno…Baš sam nekako posebno uzbuđen i drago mi je da šte se toliki javili da vam se to sviđa…Pa,onda ćemo nastaviti…..’, poručio je u svojoj prvoj javnoj objavi na novom Facebook profilu glumac Rade Šerbedžija prije dva tjedna.

Naša 73-godišnja glumačka legenda na nagovor supruge, redateljice Lenke Udovički u kratkom je periodu oduševio vojsku obožavatelja od 60 tisuća na ovoj popularnoj društvenoj mreži. U sklopu svog profila putem videa Šerbedžija gotovo svakodnevno recitira poeziju.

‘Govorit ću vam Ujevića i Šekspira i Dedića i ponekad neku od mojih pjesmica… Zajedno je lakse zar ne ?...’, zaključio je. Na njegovom repertoaru su domaći i strani pjesnici, a dalo se primijetiti i da ispunjava želje obožavatelja.

‘Hvala ti Rade,veliki umjetniče!’, ‘Predivno. Koliko lepote i osećaja stane u tih nekoliko minuta’, ‘Hvala, maestro! Puno je lakše uz tvoj glas prebroditi ovu težinu koja se nadvila nad nama..Hvala sto postojiš !’, samo su neki od komentara Radinih obožavatelja iz cijele regije.