JESENSKI ODMOR

Prvi školski praznici za njih su već počeli, evo kako će ih George, Charlotte i Louis provesti

22.10.2022 u 15:08

Bionic
Reading

U klupe nove škole u Lambrooku, djeca princa Williama i Kate Middleton, sjeli su prošlog mjeseca, a sada su im već stigli i prvi školski praznici koje namjeravaju dobro iskoristiti

Kao i ostali učenici u britanskim školama, i djeca Kate Middleton i princa Williama posljednja dva tjedna u listopadu provode kod kuće, na prvim praznicima u novoj školskoj godini. Prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, koji su prošlog mjeseca krenuli u svoju novu školu u Lambrooku, ovih će praznika uistinu uživati.

Naime, njihovi roditelji, princ William i Kate Middleton, donijeli su odluku da ova dva tjedna provedu upravo sa svojom djecom, pa su zbog toga otkazali sve službene obaveze. Rujan za njih uistinu nije bio lagan, jer ne samo da su preselili zbog čega su djeca krenula i u novu školu, već se sve promijenilo smrću kraljice Elizabete II.

A kako inače provode slobodno vrijeme, otkrili su već prije princ i princeza od Walesa. U jednom od intervjua otkrili su kako George (9), Charlotte (7), ali i najmlađi Louis (4), uživaju u kuhanju, pečenju kolača, ali i raznim projektima u kojima mogu pokazati svoju kreativnost. Ipak, najdraže im je vrijeme ono koje provedu u igri na otvorenom.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Netko me neki dan pitao čega želim da se moja djeca jednoga dana sjećaju na spomen svog djetinjstva. Pomislila sam kako je to dobro pitanje. Hoće li se sjećati toga da smo vikende zajedno provodili učeći matematiku i slova ili činjenica da smo se zabavljali vani i zapalili vatru kako bi ispekli kobasice koje na kraju nisu uspjele', izjavila je u jednom od rijetkih intervjua Kate Middleton.

Kraljevska obitelj ovog je ljeta preselila iz Londona u Windsor, prvenstveno kako bi bili bliže kraljici Elizabeti II, ali i kako bi djeca mogla odrastati daleko od očiju znatiželjne javnosti. Troje mališana uživa u vožnji biciklima po prostranom imanju, a ne smeta im ni kada se dobro zaprljaju tijekom neke od igara.

Nije poznato provode li u Windsoru praznike, ili su se možda uputili prema omiljenom Amner Hallu u Norfolku, gdje su inače rado provodili praznike.