očeva mezimica

Propali snovi Donalda Trumpa o budućnosti kćeri Ivanke

07.04.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Iako je sada prva asocijacija uz Trumpa politika i predsjednički angažman, nekoć je Donald Trump bio tek biznismen s čestim pojavljivanjima u industriji zabave. Imao je čak i vlastitu emisiju na NBC-u, a odlaskom iz emisije sanjao je da će ga naslijediti njegova djeca

Većina roditelja ima snove o budućnosti svoje djece, a iznimka nije ni Donald Trump koji je sve nade polagao u svoju lijepu kći Ivanku Trump. Trumpova mezimica sada se povukla iz politike i živi jet set sa suprugom Jaredom Kushnerom, no nekoć je Trump sanjao drugačije snove o karijeri 42-godišnje kćeri.

Prije negoli je postao predsjednik, Trump je imao reality TV show 2015. godine na NBC-u, a odlaskom iz emisije imao je na umu da će ga zamijeniti njegova omiljena nasljednica - kći Ivanka.

'Smatrao sam da bi Ivanka bila daleko najbolja osoba koju ste mogli zaposliti', za Variety prenosi Trumpove riječi autor knjige 'Šegrt u zemlji čudesa' Ramin Setoodeh.

Uz njegovu kćer na čelu, 77-godišnjak je želio da sinovi Eric i Don Trump Jr. preuzmu mjesto savjetnika u upravnom odboru serije jer su se Trumpova djeca redovito pojavljivala u emisiji radeći zajedno sa svojim slavnim ocem. Međutim, NBC-u se očito nije svidio prijedlog bivšeg predsjednika objasnivši da ne žele da emisija postane 'obiteljska stvar' za Trumpove.

Umjesto da nastave karijere u industriji zabave, Donaldova odrasla djeca odlučila su ga slijediti u kampanji, a na mjesto koje je Donald namijenio kćeri stigao je Arnold Schwarzenegger.

u miamiju

Ne odvaja se od supruga: Ivanka Trump blista uz svog Jareda

Pogledaj galeriju