do sljedećeg susreta

Čeka ga uzbudljiva jesen: Goran Višnjić ovim se fotografijama oprostio od Hrvatske

24.08.2021 u 14:59

Bionic
Reading

Više tjedana slavni šibenski glumac s holivudskom karijerom boravio je u domovini sa svojim klincima, a sada je došlo vrijeme za povratak u Veliku Britaniju (gdje se preselio prošle godine s obitelji iz Los Angelesa) i gdje ga, kako je nedavno najavio, ove jeseni čekaju novi poslovni projekti

Bilo ga je svugdje ovog ljeta - od rodnog Šibenika gdje je među ostalim uživao u koncertu šogorice Vanne i sudjelovao u nacionalnoj kampanji poticanja čitanja. Posjetio je Nin, pa Dubrovačke ljetne igre gdje je pogledao predstavu 'Grižula', a Goran Višnjić bio je i u Sinju gdje je iz prvog reda pozorno pratio napetu 'borbu' alkara.

'Klinci su mi se razbježali po cijeloj Hrvatskoj - Zagreb, Rijeka, Ston, Žaborići, Šibenik. Ja sam pobjegao na koji dan, polupobjegao ustvari jer doći će mi mala ovamo. Malo smo ih raspodijelili, ovo ljeto malo je nasilu zbog korone, više turistički', otkrio je početkom kolovoza u razgovoru za IN Magazin. Rekao je kako zbog korone u prošloj godini nije puno radio, ali da će se u rujnu ta situacija popraviti no nije htio otkriti o kakvim ulogama i projektima se radi, ali je priznao kako bi rado igrao i u nekom domaćem projektu.

Za Slobodnu Dalmaciju je pak otkrio da je pisao cijelo vrijeme i da se radi o hrvatskom stripu koji pokušava napraviti kao TV seriju.

Odlazak iz Hrvatske popratio je s više nostalgičnih noćnih fotografija iz Žaborića te nekoliko iz aviona. Na jednoj od njih, jedan od sinova ima na licu masku za ronjenje. Višnjić je taj prizor popratio duhovitim opisom, u svakom slučaju čini se da mu je odlazak iz domovine nije baš najlakše pao.