otkrio i detalj o voljenoj majci

Princ William u iskrenom razgovoru otkrio je kako malena Charlotte obožava Shakirine pjesme, a pjevačica je princezi poslala slatku poruku

06.12.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Princ William nedavno je otkrio kako malena Charlotte voli Shakirine pjesme te da obožava plesati uz njih. Kada je ta vijest došla do slavne pjevačice, odlučila je razveseliti princezu te joj je poslala poruku

Vojvoda od Cambridgea podijelio je glazbeni ukusu svoje kćeri kada je gostovao na Apple podcastu pod nazivom 'Prince William: Vrijeme je za šetnju', koji je danas premijerno prikazan. Tijekom snimke, snimljene tijekom šetnje kraljičinim imanjem Sandringham, budući kralj raspričao se i različitim temama, od toga kako je na njega emocionalnog utjecao poslao pilota hitne pomoći pa do izlaska iz 'zone udobnosti' kada je na pozornici zapjevao s Taylor Swift i Jonom Bon Jovi.

U objavljenom podcastu također je otkrio da princeza Charlotte 'luduje' plešući na Shakirinu glazbu te kako njega pjesma 'Monday Morning' AC/DC-a vraća u tjedni ritam nakon vikenda.

Nakon što je Shakira čula da je princeza Charlotte njezina obožavateljica, slavna pjevačica oglasila se na Twitteru i napisala: 'Tako mi je drago da vam se sviđa moja glazba, princezo Charlotte!', te je dodala i emotikon srca.

U razgovoru za podcast William je otkrio kako Charlotte voli Shakirinu pjesmu 'Waka Waka', a kada pleše oponaša pokret kolumbijske pjevačice u spotu, a za svoj nastup se odijeva kao balerina. 'Waka Waka' je bila službena pjesma Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu koje se 2010. godine održavalo u Južnoafričkoj Republici. 'Jedna od pjesama koju djeca trenutno vole je Shakirina pjesma 'Waka Waka', to uključuje puno pokreta kukovima i jako puno presvlačenja. Posebice Charlotte koja u svojim haljinama i baletnim opravama trči po kuhinji. Ona potpuno poludi s Louisom koji je prati okolo pokušavajući je oponašati,' otkrio je William.

  • +4
Princ William Izvor: EPA / Autor: ARTHUR EDWARDS / POOL

William je također rekao da je pomalo iznenađen kako je njegovo troje djece naslijedilo ljubav njegove obitelji prema glazbi i da se 'jutarnje svađe između Charlotte i Georgea temelje uglavnom na tome koja će pjesma to jutro svirati.'

Kako bi održao mir i izbjegao svađe, vojvoda je rekao da se dvoje najstarije djece izmjenjuju u tom tko odabrati glazbu.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Osim što je otkrio kako voli slušati AC/DC ponedjeljkom ujutro, princ William također je rekao kako uživa u glazbi Tine Turner jer mu vraća dragocjena sjećanja na njegovu majku koja te hitove s njim i bratom pjevala iz sveg glasa dok ih je vozila u školu. 'Sjedenje na stražnjem sjedalu i pjevanje iz sveg glasa dalo mi je osjećaj pravog obiteljskog trenutka. Moja majka bi pjevala iz sveg glasa, čak je jednom s nama u autu pjevao i policajac. Sada me ta glazba snažno podsjeća na te trenutke s majkom,' kaže princ William koji je otkrio kako ga je njegova majka, Diana, princeza od Walesa, jednom prilikom odvela i u sklonište za beskućnike kako bi ga naučila važnu lekciju da itekako postoji život izvan 'zidina palače'.