OČEV DAN U VELIKOJ BRITANIJI

Princ William s djecom obilježio poseban dan, a jednim detaljem odali su i počast kraljici

18.06.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon jučerašnje parade i svečane proslave Trooping the Colour, iz Kennsingtonske palače stigla je nova fotografija budućeg kralja, princa Williama, na kojoj pozira sa svojom djecom - prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte - a koja je objavljena povodom Očevog dana, koji se 18. lipnja obilježava u Velikoj Britaniji

Na veliku radost brojnih obožavatelja britanske kraljevske obitelji, Kennsingtonska palača objavila je novu fotografiju princa Williama i njegovo troje djece, a koju je snimila Millie Pikington.

Nova fotografija objavljena je povodom Očevog dana, koji se danas obilježava diljem Velike Britanije.

Ista uistinu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, budući da je u centru fotografije nasmijani princ William dok mu princ Louis visi oko vrata, a princeza Charlotte i princ George sjede pored i gledaju smijući se u njega.

  • +3
Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

A ono što su odmah primijetili oni koji pomno prate britansku kraljevsku obitelj je da su William i djeca jednim detaljem odali posebnu počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. Osim što sjede na klupi, koju je kraljica Elizabeta II dobila na poklon 2016. povodom svog 90. rođendana, fotografija je snimljena na imanju dvorca Windsor.

TROOPING THE COLOUR

Stižu prve fotografije: George, Charlotte i Louis glavne zvijezde i ovogodišnje proslave

Pogledaj galeriju

Oštrom oku nije promaklo ni da je riječ o setu fotografija u koje spadaju i portreti princa Louisa snimljeni povodom njegovog 5. rođendana, budući da i na ovoj fotografiji nosi plavi pulover preko košulje.

OVO ĆE BITI ZABAVNO

Princ Louis ni ovoga puta nije 'zakazao' pa je već u kočiji počeo s glupiranjima

Pogledaj galeriju

Da se pazilo na svaki detalj govori plava odjeća koju je svaki član obitelji odabrao - Charlotte plavu haljinicu na cvjetiće, dok su princ George, baš kao i njegov otac, princ William, odabrali plave košulje i traperice.