SNIMILA MAMA KATE

Kraljevski par počastio fotografijom zaigrane princeze Charlotte

01.05.2017 u 19:12

Bionic
Reading

Povodom drugog rođendana koji će proslaviti u utorak, 2. svibnja, princ William i vojvotkinja Kate objavili su novu fotografiju svoje kćeri - princeze Charlotte

'Vojvoda i vojvotkinja s oduševljenjem dijele novu fotografiju princeze Charlotte kako bi obilježili njezin sutrašnji drugi rođendan. Njihovo kraljevsko veličanstvo zahvaljuje svima na prekrasnim porukama koje su primili i nadaju se da će svi uživati u fotografiji princeze Charlotte jednako kao i oni', priopćeno je u ponedjeljak, 1. svibnja, putem službenog profila Kensingtonske palače na Instagramu.

Zaigrana mlađa sestra princa Georgea odjevena je u žuto-plavu vestu, a za nesmetani užitak tu je i ukosnica s mašnicom u princezinoj kosi.

Fotografiju je snimila ponosna majka princeze Charlotte u travnju, tijekom njezine igre izvan kuće u Norfolku.

Kraljevski par rijetko objavljuje fotografije svoje mezimice, a posljednji portret malene Charlotte Kate je snimila u studenom 2015., kad je imala 6 mjeseci.

Za prvi rođendan princeza Charlotte je primila pisma i ekstravagantne darove iz čitavog svijeta, između ostalog i više od 300 tisuća kuna vrijedan nakit od bijelog zlata i dijamanata.