zavađena braća

Princ William i Kate Middleton uskoro putuju u Ameriku, a svi se pitaju hoće li se tamo susresti s Harryjem i Meghan

29.11.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga uskoro putuju u Ameriku kako bi ispunili svoju obvezu, odnosno uveličali proslavu druge godišnje dodjele nagrada Earthshot. S obzirom da u Americi žive princ Harry i njegova Meghan, javnost se pita hoće li američko putovanje biti razlog obiteljskom okupljanju daleko od britanskog dvora

Ovu srijedu princ William i Kate Middleton nakratko napuštaju Englesku i odlaze u Ameriku kako bi prisustvovali dodjeli nagrada Earthshot. Prvo dolaze u Boston, a dan će im biti ispunjen obavezama kraljevskih dužnosti. S tako gustim rasporedom, mnogi se pitaju hoće li ovo biti prilika za susret dvije obitelji.

No, govorilo se da će se William i Kate ponovno susresti s njegovim bratom, princem Harryjem i suprugom Meghan Markle, koji od početka 2020. godine žive u Americi.

Bila bi to idealna prilika za obiteljsko druženje, budući da se još uvijek ne zna hoće li Harry i Meghan posjetiti Britaniju tijekom Božića. Ne očekuje se da će se Harry, Meghan i njihovo dvoje djece uputiti u Ujedinjeno Kraljevstvo za Božić, već je vjerojatnije da će organizirati svoje vlastitu proslavu kod kuće s Archiejem i Lilibet.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis neće se pridružiti putovanju svojih roditelja budući da je školska godina u tijeku, a uskoro su i božićni praznici koje će djeca, po tradiciji, provesti zajedno s roditeljima i kraljem i kraljicom na imanju u Sandringhamu, baš kao što je bio običaj za života preminule engleske kraljice.