velikI SUSRET

Princ Harry otkrio kako je upoznavanje Meghan Markle i Sarah Ferguson pošlo po krivu: 'Bilo je jako intenzivno'

08.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Upoznati obitelj svog partnera uvijek je pomalo stresno, a to je iskusila i Meghan Markle. Iako je svojedobno rekla da nije 'guglala' ništa o kraljevskoj obitelji, članove obitelji morala je upoznati - a Sarah Ferguson bila je među prvima koji su dobili tu priliku

Prvi put dovesti partnera pred nekog člana obitelj stres je koji je svima poznat, čak i članovima kraljevske obitelji. Dovesti tamnoputu glumicu pred članove najpoznatije britanske obitelji bio je izazov pred kojim se našao princ Harry kada je shvatio da je veza s holivudskom glumicom nešto ozbiljnije. Prvo ju je predstavio grupici bliskih prijatelja, a nakon njihovog 'blagoslova' bio je red da Meghan upozna i njegovu obitelj.

Harry je u vrlo dobrim odnosima sa svojom sestričnom pa je logična odluka bila da Meghan prvo predstavi princezi Eugenie i njezinom partneru Jacku Brooksbanku, a nakon mlađih članova obitelji red je došao i na one starije.

Odlučio je da će Meghan prvo upoznati s bivšom suprugom svoga strica, princa Andrewa - sa Sarah Ferguson. Ipak, plan se iznenadno promijenio jer je tamo bila i Elizabeta II!

'Prva stanica - Royal Lodge i upoznati Fergie, jer je Meg već poznavala Fergienu kćer Eugenie i Jacka, pa se ovo činilo logičnim mini korakom. Ali kad smo se približili Royal Lodgeu, dobio sam poruku na mobitel. Baka je bila tamo', napisao je Harry u memoarima.

Nabrzaka je naučio Meghan kako se nakloniti Kraljici, a Meghan se trenutka prisjetila u njihovom dokumentarcu. 'Bilo je jako intenzivno. A kad je kraljica otišla, Eugenie, Jack i Fergie su mi rekli da sam sjajno prošla!', ispričala je Meghan.

Kad su u medijima krenuli negativni komentari o novoj članici obitelji, Sarah Ferguson stala je u obranu Meghan jer je i sama prošla kroz sličnu situaciju kada je tek stupala u romantičan odnos s princem Andrewom. Biti nov u obitelji nije lak zadatak, a posebno ako je riječ o obitelji poput ove kraljevske.

  • +20
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ne dajem savjete jer su izvučeni iz konteksta, ali bila sam na Meghaninom mjestu i još uvijek jesam. Uvijek postoji nalet negativnosti i jednostavno je tužno i zamorno; teško je i zlobno. Mrzim bullying i iskreno mi je žao zbog boli kroz koju oni sigurno prolaze jer sam ju prošla i sama', komentirala je Ferguson cijelu situaciju naleta negativnih komentara na račun Meghan. Također je naglasila da je u cijeloj priči najbitnije da je Harry sretan, a da je veza s Markle ono što je jako usrećilo britanskog princa.

Nakon cijele drame koja se dogodila s Harryjem i Meghan, Ferguson se ogradila od komentiranja rekavši da nikad nije upoznala Meghan u dušu. Ipak je još jedanput naglasila da je ljubav najbitnija te da bi Diana bila izuzetno ponosna na Harryja i njegovu predivnu djecu.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: THE DAILY STARDUST / SHOTBYNYP/MEGA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA