rijetko mijenja frizuru

Kate Middleton promijenila frizuru: Njeni pramenovi savršena su inspiracija brinetama

12.07.2023 u 10:55

Bionic
Reading

Princeza od Walesa poznata je po svojoj raspuštenoj, valovitoj smeđoj kosi u koju rijetko unosi bilo kakve promjene. No, u skladu s ljetom, odlučila se osvježiti frizuru 'osunčanim' plavim pramenovima

Ako želite unijeti suptilne promjene u svoju smeđu kosu, Kate Middleton može vam poslužiti kao savršeno nadahnuće nakon što se i sama odlučila na ljetnu promjenu looka.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Princeza od Walesa plijenila je pozornost na utakmici pola, gdje je bodrila svojeg Williama u elegantnoj svjetlo plavoj haljini s cvjetnim uzorkom. No, osim stajlinga, u prvom planu našla se i njena nova frizura, osvježena nenametljivim plavim pramenovima.

Ova promjena došla je kao pravo osvježenje jer je Kate godinama vjerna svojoj frizuri raspuštenih valova te boji koju rijetko mijenja.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Nagađa se kako je jedan od razloga rijetkih promjena u frizuri strogi bonton kraljevske obitelji. Naime, kraljica Elizabeta II. navodno je tvrdila kako treba izbjegavati 'vulgarne' lakove za nokte i nositi samo one bezbojne! Ipak, sa statusom buduće kraljice, Kate Middleton ohrabrila se na nove pramenove koji, prema riječima stručnjaka, koriste mnoge slavne osobe kako bi uokvirile lice i promijenile boju bez previše promjena i štetnosti za kosu.

sportski look

Ona je elegantna i u trenirci: Kate Middleton u izdanju koje ne viđamo gotovo nikad

Pogledaj galeriju

Kako biste postigli ovakve nijanse i dobili transformativan prirodni izgled poput princeze od Walesa, potrebna je tehnika kao što je balayage, koja uključuje bojanje vrlo finih i tankih pramenova.

Za ovaj stil, boja se nanosi četkom, a kako bi rezultat bio tek suptilno naglašen, ne koriste se folije. Umjesto toga, boja stoji relativno kratko, što rezultira mekanim pramenovima s prizvukom ljetnog sunca i očaravajuće prirodnosti u izgledu.