dani odmora i razbibrige

Prepoznajete li zanosnu glumicu snimljenu na Mrtvom moru?

27.05.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Atraktivna Osječanka trenutno se nalazi u Jordanu odakle svoje pratitelje časti atraktivnim fotografijama na kojima se vidi kako glumica gušta na suncu u kupaćem kostimu. Nela Kocsis s jednom je i nasmijala mnoge jer se fotografirala namazana s blatom

Nela Kocsis očito zna kako je blato iz Mrtvog mora najpoznatije po tome što se koristi za detoksikaciju kože pa je svoju odlučila počastiti s jednim tretmanom. Nije poznato je li ga nanijela sama ili je to učinio netko tko je s njom na odmoru u Jordanu, ali i u takvom izdanju izgleda jednako privlačno. Slavonka mađarskih korjenaima isklesano tijelo na kojem bi joj pozavidjele i neke mlađe kolegice.

Kao djevojčica Nela je trenirala gimnastiku te vjeruje da joj je upravo to oblikovalo tijelo. Inače, više puta je izjavila, ne vježba redovito, a svoju liniju održava - lako.

'Iako Slavonci slove za velike gurmane i izjelice, ja baš ne uživam pretjerano u hrani. Bila bih najsretnija kad bi netko izumio tabletu koja bi sadržavala sve što organizmu treba pa da ne moram gubiti vrijeme na obroke', izjavila je ranije.

  • +8
Nela Kocsis Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL