STIGLA U RABAC

Preplanula i nasmijana Franka Batelić napokon je - doma!

05.01.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Prošla godina nije mogla biti bolja za pjevačicu Franku Batelić - osim što se udala za svog dugogodišnjeg dečka Vedrana Ćorluku, nastupila je na Eurosongu, pjevala kao predgrupa na koncertu Rite Ore, ali i izdala svoj prvi album. Kako bi se odmorila od svega, ali i napunila baterije za nove poslovne pothvate, ali i one privatne, nakon povratka s medenog mjeseca, Franka se uputila u svoj Rabac

Da je doista protekla godina za Franku Batelić bila itekako dobra, bilo je jasno od samog njezinog početka. Nakon povratka na glazbenu scenu, otputovala je u Portugal gdje je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, potom je u Puli nastupala kao predgrupa slavnoj Rita Ori, a prvi dio godine zaokružila je boravkom u Rusiji gdje je bila najveća potpora svom, u to vrijeme samo zaručniku Vedranu Ćorluki.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I call this H O M E! ❤️

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Nakon povratka iz Rusije, gdje su nogometaši osvojili srebro, Vedran Ćorluka i Franka Batelić ozakonili su svoju vezu bajkovitim vjenčanjem održanim u malenom istarskom mjestu Bale, da bi se potom okrenuli svatko svojem poslu, on nogometu, a ona glazbi.

Kraj godine nije mogao biti bolji - izdala je svoj prvi album i održala veliku promociju istog, a onda se napokon sa suprugom uputila na medeni mjesec.

  • +30
Franka Batelić - promocija albuma Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Franka i Ćorluka prvo su nekoliko dana proveli u New Yorku, a potom su otišli u toplije krajeve. Ove godine odabrali su Dominikansku republiku da u njoj dočekaju 2019. godinu. Preplanuli, sretni i nasmijani, napunili su baterije za nove radne pobjede te se vratili kući, točnije u Frankin Rabac, odakle je pjevačica objavila i jedan selfie uz kratku opasku - 'Ovo nazivam domom!'