u 35. godini

Preminuo glumac iz serije 'CSI Miami': Pronađen mrtav u stanu

07.11.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Evan Ellingson, najpoznatiji po ulozi u filmu 'My Sister's Keeper' (Čuvarica svoje sestre) u kojem je glumio uz Cameron Diaz i Aleca Baldwina, po radu s Davidom Carusom u TV seriji 'CSI: Miami' te s Kieferom Sutherlandom na '24' pronađen je u spavaćoj sobi svog doma u gradu Fontana u južnoj Kaliforniji u nedjelju

Njegov otac Michael Ellingson potvrdio je tužnu vijest za Fox News Digital. 'Godinama se borio s ovisnošću o drogama, ali nedavno mu je bilo jako dobro pa smo sada svi u šoku i shrvani', izjavio je za Fox News Digital.

Točne okolnosti njegove smrti u ovom trenutku nisu jasne, a obdukcija je zakazana za ponedjeljak. Inače, Evanov stariji brat Austin Ellingson umro je od predoziranja drogom 2008. godine.

Evan Ellingson je rođen u Los Angelesu, a odrastao je u La Verneu u Kaliforniji s tri brata. Njegovo zanimanje za sport navodno je dovelo do toga da je otkriven u skate parku. Zamoljen je da 'skejta' za tim Vans PeeWee i pojavi se u reklami za cipele.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Prvu glumačku ulogu je ostvario s 12 godina u filmu 'Living In Fear' (2001.) u kojem je glumio 'mladog Chucka'. Nakon toga glumio je Lukea Spencera u epizodi sapunice 'General Hospital'. Glumio je u 10 epizoda serije 'Titus' te filmu 'Complete Savages' u produkciji Mela Gibsona s Keithom Carradineom u glavnoj ulozi.

Utjelovio je i Adama u kratkom Rules Of The Game, te Benjamina Givensa u filmu 'Confession'. Pojavio se i u filmu Clinta Eastwooda 'Letters from Iwo Jima'.

Ulogu Josha Bauera, nećaka protuterorističkog agenta Kiefera Sutherlanda Jacka Bauera odigrao je 2007. godine u trileru '24', a 2009. glumio je u filmu 'My Sister's Keeper' (Čuvarica svoje sestre). U seriji 'CSI: Miami' glumio je sina poručnika Davida Carusa Horatia Cainea i Julije Winston. To mu je ujedno bila i posljednja uloga kada se povukao iz svijeta glume.