izgubila borbu s koronom

[FOTO/VIDEO] Preminula Marina Tucaković, legendarna autorica hitova Magazina, Bijelog Dugmeta, Miše Kovača i mnogih drugih

19.09.2021 u 21:27

Bionic
Reading

Srpski mediji javljaju da je preminula Marina Tucaković, autorica mnogih popularnih hitova glazbenika s područja bivše Jugoslavije

Kako javlja Nova.rs preminula je Marina Tucaković. Autorica mnogih popularnih hitova godinama se borila s karcinomom dojke, a prije nekoliko dana joj je dijagosticiran i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizirana u KBC Dragiše Mišović u Beogradu.

Nakon što se legendarnoj autorici Marini Tucaković pogoršalo zdravstveno stanje, njezin sin Milan Laća Radulović je na društvenim mrežama otkrio kako je jako loše i da je rak dojke s kojim se bori već nekoliko godina napredovao.

Autorica, koja je napisala pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge, gostovala je u jednoj emisiji, pri čemu nije nosila periku i imala je kapu na glavi.

Marina Tucaković Izvor: ATAImages/PIXSELL / Autor: Antonio Ahel

Marina Tucaković rođena je 4.11.1953. godine u Beogradu. Njen život obilježili su brojni sretni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine.

Tucaković je pisala skladbe za brojne autore, a prvi uspjeh je postigla s pjesmom „Dodirni mi kolena“, koju je napisala za pop grupu Zana. Pjesma je objavljena 1982. godine i odmah je postala hit.

Izvor: Društvene mreže

Marina Tucaković je tijekom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko tisuća pesama za poznate glazbenike i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Izvor: Društvene mreže
Izvor: Društvene mreže