OD PONEDJELJKA SAMO NA MAXTV-u

Premijera nove hit serije 'Osveta u štiklama' privukla i poznate Hrvatice

12.10.2018 u 11:10

Bionic
Reading

U Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, sinoć je premijerno prikazana prva epizoda nove turske serije 'Osveta u štiklama' ekskluzivno dostupna na MAXtv-u Hrvatskog Telekoma, koju će od ponedjeljka 15. listopada biti dostupna samo na Pickbox TV kanalu

Nova glamurozna hit serija 'Osveta u štiklama', u orginalu 'Stiletto Vendetta', sinoć je premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema. Turska serija, čija se radnja vrti oko burnih života četiri prijateljice, privukla je u kino i poznate Hrvatice koje će zasigurno od ponedjeljka, 15. listopada, nove nastavke redovito pratiti putem svojih MAXtv prijamnika, budući da će ista biti dostupna samo na Pickbox TV kanalu.

Sudeći prema prvim reakcijama gledatelja na prvu epizodu visokobudžetne turske kriminalističke serije, ista će prikovati sve ljubitelje tog žanra za male ekrane, a zahvaljujući Hrvatskom Telekomu zanimljivu i napetu seriju koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole, Merve, Pelin, Arzu i Oye, gledat će putem MAXtv-a.

Premijerno prikazivanje prve epizode serije 'Osveta u štiklama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas možemo puno preciznije odrediti što naši korisnici žele. Gledatelji MAXtv-a imaju pristup najvećem broju iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskom televizijskom sadržaju prilagođenom upravo njima. Budući da uz sport i filmove, najviše vole pratiti serije, vjerujemo kako će ih nova serija Osveta na štiklama oduševiti, posebice ženski dio publike', izjavio je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

U sklopu događanja organiziran je i izbor za NAJštiklu: stručni žiri je u oštroj konkurenciji imao zadatak odabrati najzanimljiviju štiklu večeri. Titulu NAJštikle odnijele su cipele glumice Lane Gojak i donijele joj kao nagradu godinu dana MAXtv bez naknade, te magenta Adidas tenisice za mali odmor od visokih potpetica.

Korisnici MAXtv-a mogu uživati u najvećem broju TV kanala u HD rezoluciji, čiji će se broj povećavati u nadolazećim mjesecima. Također, imaju na raspolaganju i brojne napredne funkcionalnosti, pa tako, primjerice, mogu snimati i gledati unatrag propušteni TV sadržaj te istodobno pratiti TV programe na svim smart uređajima. Osim toga, mogu upravljati i pretraživati TV program putem svog pametnog telefona i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

Pickbox TV, na kojem će se prikazivati nova hit serija 'Osveta u štiklama', ekskluzivan je TV kanal u Osnovnom paketu MAXtv-a. Na kanalu je sav sadržaj dostupan u HD rezoluciji, a tijekom serija i filmova nema reklama. Uz novu tursku hit seriju, na Pickbox TV kanalu dostupne su i mnoge druge svjetske premijere serija i filmova. Sadržaj je prilagođen svim korisnicima, koji na raspolaganju imaju razne žanrove - od akcijskih, romantičnih, dramskih, kriminalističkih pa sve do crtanih filmova.