RAT ZVIJEZDA

Prekinuo je šutnju: Harry Styles se našalio na račun navodnog pljuvanja na Chrisa Pinea

08.09.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što se internetom proširila snimka u kojoj izgleda kao da je pop zvijezda pljunula na glumca tijekom premijere filma 'Don't Worry Darling', britanski glazbenik je izgovorio nekoliko rečenica na tu temu

'Divno je, divno, divno vratiti se u New York. Samo sam brzo svratio do Venecije da pljunem Chrisa Pinea. Ali ne brinite, vratili smo se!', komentirao je Harry Styles tijekom svog koncerta u Madison Square Garden, a tisuće obožavatelja su to prihvatili s odobravanjem.

Stylesova izjava dolazi nekoliko dana nakon što se očitovao glasnogovornik Chrisa Pinea: 'Ovo je smiješna priča - potpuna izmišljotina. Rezultat je interneta koji stvara iluzije, vara i dopušta glupa nagađanja. Samo da bude jasno, Harry Styles nije pljunuo Chrisa Pinea', poručio je i dodao:

'Ne postoji ništa osim poštovanja između ova dva čovjeka i svaka sugestija u suprotnom očit je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji', tvrdi glasnogovornik. Podsjetimo, dvojac glumi u filmu 'Don‘t Worry Darling' koji je režirala Stylesova djevojka Olivia Wilde. Inače, Stylesove prethodne filmske uloge uključuju 'Dunkirk' Christophera Nolana te pojavljivanje na kraju filma 'Eternals' Chloe Zhao. Pripala mu je i glavna uloga u filmu 'My Policeman'.

  • +2
Premijera filma ‘Don’t Worry Darling’ Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia