stvarx

Predblagdansko raspoloženje: Domaća glumica i mlada glazbena zvijezda zapjevale božićne hitove, poslušajte kako zvuče u njihovoj verziji

06.12.2020 u 11:00

Bionic
Reading

Božićno vrijeme, među ostalim, posebnim čine i božićne pjesme koje se, s približavanjem prazničnog razdoblja slušaju u mnogim domovima, puštaju u trgovačkim centrima. Božićne pjesme mnogim izvođačima su slatki izazov u kojem pokušavaju reći nešto novo ili što bolje obraditi klasike, a glumica Tihana Lazović i pjevačica Mia Negovetić napravile su svoje verzije za stvaranje savršenog božićnog ugođaja

Tihana Lazović kao izvrsna se glumica dokazala u čitavom nizu projekata, a mnogima nije poznato kako je svojedobno imala i bend Tihana i tatini sinovi s kojim je često nastupala u klubovima. 'Trenutno nemam bend, ali planiram se vratiti čim za to budem imala vremena', izjavila je prije dvije godina za tportal.

  • +3
Tihana Lazović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

No u karanteni je s curama koje poznaje još iz djetinjstva prepjevala hit iz 1993. Tonija Cetinskog – 'Nek te zagrli'. Nazvale su se En Karantogue, a među njima je i pjevačica Ivana Radovniković. Sada su tri Zadranke objavile i svoju verziju božićnog klasika 'Winter Wonderland'. Skladbu je 1934. godine snimio Richard Himber, ali do danas su je interpretirali Bob Dylan, Robbie Williams, Michael Bublé, Cyndi Lauper, Ozzy Osbourne ft. Jessica Simpson pa i kralj rocka Elvis Presley.

Izvor: Društvene mreže

Legendarni božićni hitovi upravo su skladbe koje vas uvijek iznova 'uvuku' u blagdanski duh, mješavina bezvremenskog i nostalgije. Mia Negovetić svoj obol je dala obradom pjesme 'White Christmas'. 'Prošao bratić u posjetu, pa smo se zanijeli božićnim duhom', opisala je mlada pjevačica svoju obradu.